Údajný milenec Vémolovy snoubenky poprvé promluvil: Věřím, že zůstaneme přáteli

Karlos Vémola a Lela Ceterová

Novinky ve Vémolandu

Vztah mezi MMA zápasníkem Karlosem Vémolou a jeho snoubenkou Lelou Ceterovou je jako na houpačce. Před pár dny vyšla najevo údajná nevěra bývalé slovenské playmate, která Vémolu zvedla ze židle. Za milence Lely navíc Karlos označil svého kamaráda. Ten se nyní rozhodl říct, jak to ve skutečnosti bylo.

Vít Kaiser se dosud ke kauze nijak nevyjadřoval. Nyní ale své pravidlo porušil. „K údajné aféře vám mohu říct jen to, že pravda se pomalu, ale jistě dostává na povrch. Žádný poměr nikdy nebyl a informace, které Karlos měl, byly nepodložené a smyšlené. Dnes se mi osobně omluvil a věřím, že zůstaneme přáteli jako doposud,“ sdělil Kaiser webu Kafe.cz.

Vémola uvedl, že mu snoubenka nevěru přiznala. „Netajila to, akorát mi prostě řekla, že to byl pan Kaiser,“ popsal MMA zápasník.

Lela se nakonec vrátila domů

Podle Vémoly musí být nápadník jeho partnerky velmi vlivný, protože ji zahrnoval dary. „To, že to hodila na pana Kaisera, mě vůči němu mrzí, ale v tu chvíli, když mi řekla: ,Mám milence, ano, scházíme se, stěhuju se, je to pan Kaiser,‘ neměl jsem jediný důvod jí nevěřit, že to není on. A mrzí mě, že jsem ho křivě obvinil,“ pokračoval Vémola s tím, že Leliny zálety už zřejmě nepokračují.

Přestože na svého snoubence původně chtěla podat trestní oznámení kvůli údajnému fyzickému napadení, Lela se i s dětmi nakonec ve středu vrátila domů. Zda se ale její vztah s Vémolou urovná, je zatím ve hvězdách.

Tagy: