Detaily návratu Lely k Vémolovi: Pomohla maminka. Ceterová milence přiznala, tvrdí bijec

Karlos Vémola a Lela Ceterová

Novinky ve Vémolandu

Vztah mezi MMA zápasníkem Karlosem Vémolou a jeho snoubenkou Lelou Ceterovou je plný překvapení a zvratů. Jeden den jdou od sebe, další den se k sobě vrací. Teď to vypadá, že jsou ve fázi usmiřování, Lela se ve středu objevila před Vémolovým domem. Co ji k návratu přesvědčilo?

Ceterová se vrátila spolu s Vémolovou matkou, což zápasník potvrdil. „Na pomoc si s sebou nevzala žádnou kamarádku, ale mojí mámu, kterou jsem poprosil já, aby přijela, a aby to pro Lelu bylo lehčí, protože toho teď na nás bylo hodně. (...) Já už dva dny nespal a myslím si, že Lela na tom byla stejně,“ uvedl pro portál Extra.cz.

A dodal, že na srdci má hlavně blaho svých dětí. „Je potřeba, aby hlavně ony byly v pořádku, bylo o ně postaráno a nesledovaly tuhle nepříjemnou atmosféru, která kolem nás je. A ať už to mezi rodiči klape, nebo ne, tak by to neměly odnášet děti,“ prohlásil Vémola.

Nevěra a křivé obvinění

Konflikt mezi Vémolou a jeho snoubenkou se rozhořel poté, co zápasník v noci na úterý sdílel na sociálních sítích video, kde partnerku obvinil z nevěry s jeho dobrým kamarádem. Později ale svého činu litoval. Video smazal, kamarádovi se omluvil a Ceterové vzkázal, že by byl rád, kdyby se i s dětmi vrátila domů.

Vémola uvedl, že mu partnerka nevěru přiznala, skutečného milence ale měla krýt. „Ano, Lela měla partnera, se kterým se stýkala, a když to prasklo, tak mi to i přiznala. Netajila to, akorát mi prostě řekla, že to byl pan Kaiser,“ popsal.

Podle Vémoly musí být nápadník jeho snoubenky velmi vlivný, protože ji zahrnoval dary. „To, že to hodila na pana Kaisera, mě vůči němu mrzí, ale v tu chvíli, když mi to řekla: ,Mám milence, ano, scházíme se, stěhuju se, je to pan Kaiser,‘ neměl jsem jediný důvod jí nevěřit, že to není on. A mrzí mě, že jsem ho křivě obvinil,“ pokračoval Vémola s tím, že Leliny zálety už zřejmě nepokračují.

Návrat domů

Ještě v úterý Lela prostřednictvím své manažerky tvrdila, že podá na snoubence trestní oznámení kvůli fyzickému napadení. Toho se bijec měl podle vyjádření dopustit ve chvíli, kdy Ceterová držela v náručí jejich šestitýdenního syna Rockyho. Ve středu se ale bývalá slovenská playmate vrátila domů.

„Já nejsem žádný násilník, protože kdybych byl, a kdyby ze mě měla opravdu takový strach, tak by se asi nevracela hned druhý den po tom, co řekla, co se všechno stalo,“ myslí si Vémola. „Kdybych někoho zbil, tak vypadá úplně jinak,“ dodal.

Tagy: