Nečekaný zvrat. Ceterová se vrací i s dětmi do Vémolandu, trestní oznámení se nekoná

Lela Ceterová, Karlos Vémola

Lela je doma

Zápasník MMA Karlos Vémola to má se svou snoubenkou Lelou Ceterovou jako na houpačce. V úterý ji obviňoval z nevěry, ona zas hrozila, že na něj podá trestní oznámení za fyzické napadení. Nyní to však vypadá, že partneři otočili o 180 stupňů. Podle Vémolova manažera se Ceterová vrací zpět do jejich společné vily v Měchenicích.

Ještě v úterý si snoubenci nemohli přijít na jméno. Nyní to však vypadá, že po celém dramatu vychladli a dokázali se nad situaci povznést.

„Neznamená to, že by bylo odpuštěno, zapomenuto a že by se jejich vztah vrátil do starých kolejí, protože nějaké problémy už tam trvaly předtím. Dnes už má být ale Lela zpátky ve Vémolandu i s dětmi,“ sdělil Vémolův manažer Aleš Rataj webu TN.cz.

Zpráva o jejím návratu nejspíše mnohé překvapila. Ještě v úterý totiž bývalá slovenská playmate prostřednictvím své manažerky tvrdila, že podá na snoubence trestní oznámení kvůli fyzickému napadení. Toho se bijec měl dopustit ve chvíli, kdy Ceterová držela v náručí jejich šestitýdenního syna Rockyho.

„O žádném trestním oznámení zatím nic nevíme. Kdyby se ale bála, že jí tam Karlos mlátil nebo bude mlátit, tak by se tam nevracela,“ podotkl Rataj.

Konflikt mezi Vémolou a jeho snoubenkou se rozhořel poté, co zápasník v noci na úterý sdílel na sociálních sítích video, kde partnerku obvinil z nevěry s jeho dobrým kamarádem. Později ale svého činu litoval. Video smazal, kamarádovi se omluvil a Ceterové vzkázal, že by byl rád, aby se spolu i s dětmi vrátila domů.

Vémolovi jde primárně o děti

Ceterová přitom do vily zavítala ještě v úterý, ovšem po boku policie. Svého snoubence se prý bála. Když policie dorazila do Vémolandu, známý bojovník údajně nebyl doma. „Policie mi volala, ale zjevně sama Lele nevěří. Ona tvrdí, že jsem ji uhodil. Vůbec nevím, kdy se mělo něco takového stát,“ uvedl pro web iSport Vémola s tím, že se strážců zákona ptal, jak je na tom Lela zdravotně a zda navštívila lékaře. To prý ale neudělala.

„Jestli ale tvrdí, že má zranění hlavy, proč nešla k doktorovi? Řekli mi, že je naprosto v pořádku, lékařská zpráva není, ale tvrdí, že jsem ji udeřil do hlavy,“ podivil se zápasník MMA.

Ceterová by měla podle Rataje ve vile v Měchenicích zůstat do té doby, dokud si nevyřeší vlastní bydlení. Zatím ale není jasné, zda zůstane v Česku, nebo se vrátí na Slovensko. „Zůstane, jak dlouho bude potřeba. Karlosovi jde primárně o děti,“ uzavřel Vémolův manažer.

Tagy: