Úmrtí matky s dcerou v Hostinném: Místní hovoří o otravě, první detaily zveřejnili i kriminalisté

Policie prověřuje úmrtí dvou osob v Hostinném na Trutnovsku.

Záhadná úmrtí v Hostinném

Smrt matky a její malé dcerky v Hostinném na Trutnovsku zůstává i druhý den po objevení těl obestřena tajemstvím. Kriminalisté podle svých slov na místě nenašli stopy jasně ukazující na násilný trestný čin, stále si ale netroufají tuto variantu vyloučit. Napovědět mají výsledky pitvy a výslech muže, kterého našli na místě silně dezorientovaného.

Těla matky s dcerou objevili v pátek po osmé hodině ráno sousedé. Na místě našli také otce potácejícího se bytem. Zavolali na pomoc záchranáře a také hasiče. Pro ženu s dítětem už ale bylo pozdě. Pátrat se vydali proto, že jim bylo divné, že rodinu neviděli několik dní.

ČTĚTE TAKÉ: Šokující událost na Vysočině. Pracovník třebíčské nemocnice měl znásilnit pacientku po narkóze

Muž, který byl s matkou a dcerou uvnitř, byl při vědomí, bez viditelných zranění, ale zmatený a dezorientovaný. Záchranáři ho převezli do nemocnice na vyšetření a testy. Výsledky zatím nejsou známé, a tak není jasnější, co se mělo v bytě odehrát.

„Na základě informací od zdravotnické záchranné služby o možném podezření na únik plynu jsme vyslali na místo dvě jednotky. Průzkumem bylo zjištěno, že k žádnému úniku plynu v bytě nedochází,” uvedl mluvčí krajských hasičů Radek Mencl.

„Po ohledání místa činu kriminalisté na místě nezjistili žádné podezřelé okolnosti, které by nasvědčovaly tomu, že došlo k násilnému trestnému činu,” sdělila policejní mluvčí Šárka Pižlová s tím, že se vše ještě může změnit.

Dvojnásobné úmrtí zůstává záhadou zejména proto, že matka se sedmiletou dcerou mohly být podle informací CNN Prima NEWS po smrti i několik dní, přitom otec se měl v bytě pohybovat. Pokud policie vyloučí cizí zavinění, ve hře mohou být varianty jako otrava jídlem či alkoholem, u dítěte pak dehydratace. Nad tragédií se podivují i místní, kteří spekulují nejčastěji o otravě.

Výsledky pitvy zemřelých má policie dostat v pondělí, kdy teprve může být jasněji v tom, co se za dveřmi bytu dělo před tragickou událostí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nové poznatky o muži, který na Chodově obtěžoval dívky. Na místo činu přijel na kole

Tagy: