Útočníci brutálně napadli šéfa sokolovských záchranářů. Hrozí jim deset let vězení

Muž s pouty

Brutální napadení záchranáře

Z těžkého ublížení na zdraví policie obvinila dva muže že Sokolovska. Společně s dalším komplicem měli v létě brutálně napadnout šéfa sokolovských záchranářů. Ten po útoku skončil v nemocnici. Incident natočila bezpečnostní kamera.

Trojice útočníků záchranáře napadla v polovině června kolem půlnoci v Kraslicích. V té době měl záchranář již volno. V místech blízko náměstí, kde se celý incident odehrál, se dal do řeči se dvěma muži. Z konverzace se ale po chvíli stala hádka, ke které se připojil známý obou agresorů. Všichni tři pak měli na záchranáře zaútočit pěstmi a kopat do něj. Napadený skončil na zemi v bezvědomí. „Trojice mužů ovšem měla v útoku pokračovat. Ležícímu muži měli několikrát kopnout do různých částí těla. Pak z místa odešli,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Zraněný záchranář se po útoku pokusil vstát a chvíli se po ulici potácel. Nakonec musel do nemocnice. Trojici útočníků se podařilo poměrně rychle vypátrat. Před několika dny byli hlavní aktéři bitky obviněni z těžkého ublížení na zdraví a hrozí jim až desetiletý trest. Jejich známého, který se k napadení přidal, policie obvinila z ublížení na zdraví. Za to mu hrozí tři roky vězení.

Tagy: