Felix Slováček promluvil o Aniččině diagnóze: Už to nechtěla držet v sobě, Dáda je zlomená

Felix Slováček s dcerou Annou Julií

Slováčková potvrdila, že se jí vrátila rakovina

Zpěvačka Anička Slováčková o tíživé diagnóze věděla již delší dobu a nechtěla ji dále před veřejností skrývat, prozradil její otec Felix. S manželkou Dádou Patrasovou prý druhé kolo dceřina boje s rakovinou nesou velmi těžce. Hudebník se s nelehkými pocity svěřil portálu Život v Česku.

Anička chtěla fanouškům svou diagnózou sdělit až po očekávaném koncertu v pražském Lucerna Music Baru. „Už to vím delší dobu. Anička měla ve středu křest alba Osudová a chtěla, aby vše proběhlo tak, jako když se nic neděje,“ vysvětlil pro Život v Česku Felix Slováček.

K TÉMATU: Zdrcující diagnóza Slováčkové spustila lavinu podpory: Ty to dáš, vzkazují Háma či Elbel

Zpěvačka si prý již nechtěla nechávat smutnou informaci pro sebe. „Anička se rozhodla, že už to dál nebude držet v sobě. To je důvod, proč to oznámila,“ popsal její zdrcený otec. „Dáda je z toho také zlomená, jako každá citlivá ženská,“ doplnil.

Zvládnu to i podruhé

Teprve 28letá Anička se musí znovu postavit zákeřné nemoci, tentokrát ještě v těžším stádiu než poprvé v roce 2019. „Nechtěla jsem to řešit do dne, který pro mě byl tak důležitý a který jsem tak dlouho usilovně připravovala,“ napsala ve čtvrtečním příspěvku na Instagramu s odkazem na křest nového alba.

„Vybojovala jsem si to poprvé – věřím, že to zvládnu i podruhé,“ sdělila, ale přiznala, že se v ní tloukl strach se vztekem. „Mám pocit, že jsem všechny zklamala, a nechci, aby to vypadalo jako pravidlo, že se rakovina může vrátit,“ dodala smutně. Od své první diagnózy o nemoci otevřeně mluvila a pro řadu lidí v podobné situaci se stala vzorem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vondráčková představila nový klip. Obula podpatky, s nimiž by na veřejnost nikdy nevyrazila

Tagy: