Záhadná smrt dvou seniorů v Litvínově. Našli je v rodinném domě, případ šetří kriminalisté

V rodinném domě v Litvínově na Mostecku byli bez známek života nalezeni muž a žena v seniorském věku. Případ si na místě převzali krajští kriminalisté. Informovala o tom v úterý policie Ústeckého kraje na Twitteru.

V klidné litvínovské čtvrti Chudeřín kriminalisté od odpoledních hodin vyšetřují úmrtí dvou seniorů, muže a ženy, které měli najít bez známek života v jednom z tamních rodinných domů. „Jsme na počátku. V tuto chvíli nebudeme poskytovat bližší informace,“ uvedla policie.

Co přesně se v Litvínově stalo, proto není jasné. Hned na místě se ale případu ujali krajští kriminalisté, z toho lze usuzovat, že pravděpodobně nešlo o přirozené úmrtí. Víc informací snad policisté budou moct prozradit už během zítřejšího dne.

ČTĚTE TAKÉ: Žena ze Sokolovska zemřela po napadení svým známým. Policie ho dopadla ani ne po dvou dnech

Policisté v Ústeckém kraji zahájili v loňském roce vyšetřování dvaceti vražd. V sedmi případech šlo o dokonaný skutek, v devíti o pokus a v jednom případě šlo o přípravu. Jednu vraždu policie odložila. Dva případy byly překvalifikovány na trestný čin opilství. V roce 2020 policie zahájila vyšetřování 13 vražd, v roce 2021 devíti.

Tagy: