V neděli si užijeme teplého počasí. V příštím týdnu se ochladí, ve čtvrtek má být jen 13 °C

V neděli si užijeme teplého počasí, kdy teploměry vystoupají až na 22 °C. V dalších dnech se bude podle Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) ochlazovat. Nejchladněji bude ve čtvrtek, kdy denní teploty nepřekročí hranici 13 °C. Obloha bude převážně polojasná a jen místy se objeví déšť nebo přeháňky.

Zpočátku bude v neděli polojasno až jasno, na severu a severovýchodě země se může vyskytnout místy slabý déšť. Později ustávání srážek a částečně ubývání oblačnosti. Nejvyšší denní teploty vystoupají na 22 °C.

V pondělí nás čeká slunečný den. Obloha bude skoro jasná až polojasná, místy, zejména v dopoledních hodinách, se mohou vyskytnout nízká oblačnost nebo mlhy. Ojediněle, na horách na severu země může i zapršet. Nejnižší noční teploty klesnou na 11 až 7 °C, během dne naměříme 18 až 22 °C, při déletrvající nízké oblačnosti kolem 16 °C.

Jasno až polojasno bude také v úterý. Postupně bude od severozápadu přibývat oblačnost a později místy déšť nebo přeháňky. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají až na 19 °C.

Ve středu bude obloha opět zatažená. Ojediněle se objeví déšť nebo přeháňky, na horách budou srážky četnější. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 10 až 6 °C. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají na 11 až 15 °C.

Ve čtvrtek bude podle meteorologů převážně jasno až polojasno. V dopoledních hodinách se mohou častěji vyskytovat mlhy nebo nízká oblačnost. Také se mírně ochladí. Denní teploty se vyšplhají k maximu 13 °C.

Tagy: