Rozparek a hluboký výstřih. Meghan ve vyzývavých rudých šatech uchvátila válečné veterány

Na slavnostním galavečeru v New Yorku s názvem Pozdrav svobodě (Salute Freedom), na němž se předávala vojenská vyznamenání, získala nejvíce pozornosti manželka prince Harryho Meghan Markleová. Oslnila vyzývavými rudými šaty s hlubokým výstřihem, rozparkem a holými zády. Harry oblékl smoking, na který si připnul své medaile z vojenské služby. Uniformu kvůli královským protokolům obléknout nesměl.

Ruku v ruce kráčel královský pár po válečné lodi, která galavečer hostila. Na akci byla namísto prince s vojenskou minulostí nejviditelnější jeho manželka a matka dvou dětí Meghan.

Vévodkyně ze Sessexu si při této příležitosti nemusela řídit královskými protokoly a zvolila vyzývavé rudé šaty. Střih s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem podtrhovala odhalená záda. Šaty z dílny Caroliny Herrery však nebyly to jediné, co lidi zaujalo. Pozornost si získala i díky šperkům, píše web The Sun.

Na ruku si Markleová nasadila tenisový náramek princezny Diany, zesnulé matky jejího manžela. Právě on ochranářsky Meghan přidržoval na zádech a rozdával úsměvy na všechny strany. Po jeho loňském odchodu od královské rodiny v rámci podmínek „Megxitu“, kdy mu byly odebrány čestné tituly, si však nemohl své válečné medaile z minulosti umístit na uniformu, ale jen na smoking v námořnické barvě, který pro tento večer zvolil. Pár si na oblečení připnul symbol válečných veteránů – vlčí mák. Den válečných veteránů připadá na čtvrtek 11. listopadu.

Odebrání titulů bylo podle mnohých pro prince Harryho velmi těžké. Zejména to, že přišel o hodnost generálního kapitána královské námořní pěchoty, stejnou funkci totiž zastával jeho dědeček. Sám v armádě sloužil deset let a absolvoval dva turnusy v Afghánistánu.

Tagy: