Vážila méně, než kolik jí bylo let. Rodiče 24leté Natálie se vzájemně obviňují z její smrti

Dlouhé roky bojovala 24letá slovenská influencerka Natálie Hricová s mentální anorexií, o svých strastech pravidelně informovala sledující na sociálních sítích. Na konci září však zemřela, vážila zhruba 20 kilo. Z její smrti se nyní navzájem obviňují rodiče. Otec mladé dívky tvrdí, že jí matka v deseti letech unesla do Česka, ponižovala ji a vyhrožovala smrtí. To žena zásadně odmítá. Tvrdí, že její expartner bojkotoval Natáliinu léčbu, a zdůrazňuje, že si nyní prochází nejhorším obdobím svého života. Pochybnosti do jejích slov však vnáší zpráva influencerky, kterou před svou smrtí sdílela na Facebooku.

Na sociálních sítích Hricová fanouškům popisovala svůj těžký boj s mentální anorexií. Dlouhé roky s nemocí bojovala o nadvládu nad svým tělem, anorexie však nakonec vyhrála. Podle vyjádření její kamarádky Gabriely zemřela dívka na konci září.

„Natálka prohrála svůj dlouhý boj s anorexií. Bylo jí pouhých 24 let. Dlouhé roky jsme všichni věřili na zázrak, že se z toho dostane. Anorexie byla silnější. Anorexie je tak moc zákeřná nemoc a tak málo se stále mluví o tom, kolik lidí boj s ní prohraje. Nemůžu zastavit slzy a špatně se mi hledají ta správná slova,“ informovala na svém Instagramu.

ČTĚTE TAKÉ: Účastnice Miss World podlehla zákeřné nemoci. Už žádná bolest, píše zničený bratr 26leté krásky

Nejvíce Hricová vážila v průběhu let necelých 41 kilogramů, nejméně 31. Drobná dívka však v poslední době začala stále více chřadnout, nakonec se její hmotnost dostala pod hranici 20 kilogramů. Před smrtí vážila 19,5 kilo.

Zavírala jsem ji na psychiatrii

Od smrti Hricové uplynuly již dva týdny, nyní se však redakci Nový čas ozval její otec Miroslav, který žije na Slovensku ve Zvoleni. Ten ze smrti své dcery viní její matku. Tvrdí, že Natálii vyhrožovala zabitím a neustále ji odmala ponižovala. „Od svého pobytu v Česku žila v Jablunkově, kde jí matka s otčímem strašně ubližovali. Často jsem volal na policii, aby to tam prověřili. Nezažila lásku, pochopení od své matky, která byla zodpovědná za Natáliin život, zdravotní stav a výchovu. Nadávala jí, aby už konečně zdechla,“ tvrdil ve zprávě.

Taková obvinění matka Hricové – Milota – odmítá. „Prožívám nejhorší období života. S Natálkou jsem v anorexii žila 14 let a všichni jsme trpěli. Já jsem byla ta zlá, protože jsem ji nutila do jídla a zavírala ji na psychiatrii. Její otec celou dobu Natáliinu léčbu bojkotoval,“ uvedla.

Na sociálních sítích se sama Hricová občas vyjadřovala ke své matce nelichotivě. „Teď, když jdu obědvat, mi mamka řekla, že už si dva roky přeje, abych zemřela. Tak moc to bolí, protože mámu mám nejradši na světě,“ napsala podle Nového času na svém Facebooku v březnu. Na příspěvek tehdy reagovala i její matka. „To, co jsem řekla, tvůj mozek nikdy nepochopí. Ničíš sebe i nás. Tohle není žádný život, jen přežívání. Koloběh několik let,“ odpověděla.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Hrůza v řeznictví: Ženu před zraky mladé dcery vtáhl mlýnek na maso za vlasy a rozdrtil

Pro Nový čas uvedla, že se do 18. narozenin své dcery snažila o její záchranu. „Jakmile ale byla plnoletá, začala podepisovat reverzy. Ani si neumíte představit, kolikrát jsem plakala a v práci kolabovala. Celých 14 let, poslední roky byly hrozné – to její přežívání, a samozřejmě i mé,“ reagovala.

Skončila na ulici, tvrdí otec

Podle matky trpěla Hricová nejen mentální anorexií, ale i dalšími psychickými nemocemi. „Nechci o tom psát, protože bych na Natálku musela nadávat, a to nechci. Pro mě je nejdůležitější, že mi před smrtí vyznávala lásku a prosila o odpuštění,“ doplnila. Otec Hricové si však myslí něco jiného.

Před 13 lety začalo největší policejní pátrání po dítěti. Připomeňte si v přiloženém videu, jak smrt Aničky Janatkové otřásla Českem

„Natálku v lednu letošního roku vyhodili z domu. Ve špatném zdravotním stavu a psychickém rozpoložení, vážila jen 21 kilogramů. Musela řešit, kam půjde. Jednoznačně je za smrt naší dcery zodpovědná matka,“ prohlásil.

Jeho bývalá žena se však brání. „Když byla skoro na ulici, tak mu volala a psala, aby si ji k sobě vzal. Řekl, že když se neumí přizpůsobit, tak mu je jedno, jestli zůstane na ulici,“ uvedla. Jak se vše skutečně odehrálo, však ví pouze rodiče a zesnulá influencerka.

Tagy: