EXKLUZIVNĚ: Sněhová koule, popsal Kincl vztah s Vémolou. Šplhá mi po zádech, viní ho Terminátor

Televize CNN Prima NEWS nabídla exkluzivní duel Karlose Vémoly a Patrika Kincla přímo ve studiu. Nerozluční rivalové probírali mimo jiné svůj osobní spor i vzájemný zápas, který se uskuteční již 20. května. Záznam duelu dvou MMA fighterů i on-line přenos naleznete v tomto článku.

Blízké přátelství se změnilo v nesmiřitelnou rivalitu. Šampióny MMA Karlose Vémolu a Patrika Kincla čeká odveta, kterou fanoušci vyhlížejí už dlouhých pět let. Již v úterý se však oba borci střetli před televizními kamerami ve studiu CNN Prima NEWS.

Rozhovor provázela i mimořádná opatření. Od fighterů byl totiž vznesen požadavek, aby se rozhodně nepotkali před vysíláním a nemuseli čekat spolu. Hustou atmosféru během rozhovoru očekával i moderátor Tomáš Vzorek.

ČTĚTE TAKÉ: Přijde v kleci Vémolův konec? Spolubojovník Škvor odhadl jeho souboj s arcirivalem Kinclem

„Vím, že se kluci opravdu nemají rádi, i když byli kdysi kamarády. Slovní války bojovníků jsou často divadlem pro fanoušky a pro větší prodej vstupenek. Mezi Vémolou a Kinclem ale o žádné divadlo nejde. Je mi jasné, že ve studiu bude hodně dusno. Je skvělé, že se nám tento rozhovor podařilo domluvit. Jde o naprosto exkluzivní věc,“ popsal moderátor CNN Prima NEWS.

Nicméně k fyzické konfrontaci během duelu rozhodně nedošlo a debata probíhala vcelku poklidně. Nechybělo ale několik osobních rýpnutí. Nerozluční rivalové probírali mimo jiné svůj osobní spor i druhý vzájemný zápas. Ten se uskuteční 20. května v pražské O2 aréně. Vémola a Kincl měli spolu první fight v roce 2018. Ten skončil na body ve prospěch Vémoly.

Tagy: