Přání Karla Gotta splním, tvrdí Vémola. Co mu zpěvák řekl během posledního setkání?

Karlos Vémola se na zápas těší.

Karlos Vémola po veřejném vážení před Oktagonem 51

Přání Karla Gotta splním, řekl MMA zápasník Karlos Vémola před svou poslední O2 arenou, kde v pátek nastoupí do klece v rámci turnaje Oktagon 51. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradil, co mu zpěvák Karel Gott řekl při jejich posledním setkání.

„Karlosi, všechny je zmlať,“ citoval Vémola zesnulého zpěváka. A přesně to má bojovník v plánu. „Splním mu to,“ řekl před Oktagonem 51.

Karel Gott, respektive jeho písně, ho provázely i během pátečního dne, kdy musel do haly dorazit už v půl osmé ráno, což není pro zápasníka příjemná hodina. „Pro mě je ráno v pět odpoledne, já spím celý den,“ řekl. Vzhledem k tomu, že je to největší galavečer v Česku i Slovensku, který se chystá, tak si Vémola rád přivstane. „Je to moje rozloučení s O2 arenou, takže si přivstanu a pustím si Káju (Karla Gotta, pozn. red.). Pojedu do O2 areny urvat vítězství,“ řekl bijec CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Vémolův těžký boj s váhou. Shazování mu nabourala viróza, limit splnil jen o gramy

Před veřejným vážením se stačil setkat s fanoušky, kteří ho podle jeho slov nabíjejí energií. „Cítím se skvěle. Líbí se mi, jak se o nás Oktagon stará. Když jsem začínal, neměli jsme tolik lidí ani na galavečeru, teď je máme na vážení. To je pro mě obrovský zadostiučinění. Musíme to fanouškům vrátit. Strávil jsem dlouhý čas focením i podepisováním, moc mě to těší. Je to nejlepší náboj před turnajem,“ uvedl.

Pirátovi výhru nenechá

Vémola se v kleci utká se Samuelem Krištofičem alias Pirátem. Oba se spolu při vážení setkali. „Momentálně k němu nemám vůbec žádný vztah. Teď jsem udělal strašnou mordu váhy, kterou jsem musel shazovat. Letos je to pro mě pátý zápas. To, že jsem se s ním teď viděl, už pro mě nic neznamená,“ pronesl bijec. „Až se zavře klec, budeme dělat svoji práci,“ dodal.

Karlos Vémola, přezdívaný Terminátor, chce zápas vyhrát. „Je pro mě soupeř. Někdo, kdo mi chce sebrat všechno, co jsem tady zhruba za 30 let zápasení vybojoval. Byla to dlouhá doba, taky jsem neměl žádnou zkratku. Taky jsem si to musel projít a vybít. Říká, že mě chce porazit, aby měl Vánoce po zbytek života. Já mu tu zkratku, že porazí Vémolu a bude mít Vánoce do konce života, nedám. Vánoce už byly,“ uzavřel. Celý rozhovor si poslechněte výše.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Karlos Vemola po ranním vážení před Oktagonem 51

Tagy: