Vémolova Lela šokovala trestním oznámením: Karlos mě napadl, když jsem držela syna

Karlos Vémola s partnerkou Lelou Ceterovou a dcerou Lili

Vémola obvinil Lelu z nevěry

Zápasník MMA Karlos Vémola si zřejmě pořádně zavařil. Svou snoubenku a matku dvou dětí Lelu Ceterovou obvinil z toho, že mu byla nevěrná s jeho kamarádem Vítem Kaiserem. Tomu prý uštědřil pár facek, své manželce na oplátku sebral mobilní telefon. Nyní se však ukazuje, že všechno mohlo být úplně jinak. Ceterová CNN Prima NEWS sdělila, že měl zápasník napadnout i ji, v náručí navíc držela několikatýdenního syna Rockyho. Na Vémolu podala trestní oznámení, právníky mu navíc vyhrožuje i Kaiserova manželka.

Vémola v úterý nad ránem sdílel na sociálních sítích video, ve kterém obvinil svou budoucí manželku z nevěry, které se měla dopustit s Vítem Kaiserem. Svému sokovi prý uštědřil pár facek. „Nejsem žádný svatoušek, ale mít ženu v nemocnici se dvěma dětmi a chodit za kamarádovou ženou, to je vrchol prasárny,“ zaznělo ve videu, které Vémola umístil na Instagram. O několik hodin později ho ovšem smazal.

O napadení však promluvila i Ceterová. „Bylo tam fyzické napadnutí, podala jsem trestní oznámení,“ prozradila CNN Prima NEWS. Nejvíce jí však mrzí, za jaké situace k útoku mělo dojít. „Mrzí mě, že jsem měla na v náručí Rockyho, našeho syna. Myslela jsem si, že když má žena u sebe dítě, tak se chlap nějakým způsobem zbrzdí. Modřiny nemám, to ne, ale bylo tam to fyzické napadnutí,“ podotkla.

Celá situace jí velmi otřásla. „Snad někdy budu schopná na něco takového zapomenout, ale bohužel z hlediska toho, co se stalo, nedokážu sdílet jednu domácnost se svým mužem,“ dodala. Přiznala však, že MMA zápasník je dětem dobrým otcem, a tak je nechce o jejich vztah připravit. „Bylo by asi vhodnější, kdybych zůstala v Čechách, takže asi zůstanu v Praze,“ doplnila.

Ty se ku*víš nonstop, vzkázala

Už dříve se k celé situaci vyjádřila skrze svou manažerku Ninu Sedlákovou. Své vyjádření poskytla deníku Blesk. Nevěru slovenská playmate popírá. S mužem, kterého Vémola označil za milence, má mít jen pracovní vztahy.

„Můj muž je duší bojovník. Jeho dlouhotrvající zdravotní problémy se často odrážejí v jeho každodenním životě a na psychice. Poslední týdny jsou u nás náročné a já jako žena po porodu přirozeně potřebuji s dětmi klid,“ uvedla Lela, která teprve před několika týdny přivedla na svět syna Rockyho, kterého měla držet při napadení v náručí.

„Mám z tebe strach. Ještě jsi mi sebral můj mobil,“ napsala Ceterová údajně na Instagram z účtu své kamarádky. A z nevěry naopak obvinila svého partnera. „Ku*víš se nonstop, jednou je to Polka, pak Češka, pak ku*vy ze stripklubu, kde trávíš čas. Chodíš domů pokaždé ve dvě ráno, protože se ku*víš nonstop,“ pokračovala Ceterová.

„Jsi doma agresivní a jen křičíš. S dětmi jsem stále sama. A ty tvoje výlety do Bulharska, Španělska a Vídně s kamarády, co tam děláte, jaké nechutnosti,“ uzavřela na Instagramu Ceterová.

Přijde další trestní oznámení?

„Všechno jsou to lži. Budeme se bránit, už to řešíme s právníky a klidně to dokážeme,“ řekla pro web Expres manželka údajného nevěrníka Kamila Kaiserová.

„Vítr fouká trochu jinak. Můj manžel žádný vztah mimo mě nemá. Máme dvě malé děti a žijeme řádným rodinným životem. Jsme de facto pořád spolu a problémy jiných odmítáme řešit na úkor vztahu v naší rodině,“ rozhořčila se Kaiserová. Podle ní navíc není její manžel s Vémolou žádný velký kamarád. „Manžel se s Karlosem zná zhruba dva měsíce. Seznámili se přes auta a padli si do oka,“ upřesnila.

„Můj manžel se s ním vůbec teď neviděl, byl celou dobu se mnou a v práci. Navíc kdyby pan Vémola někoho fackoval, bylo by to asi vidět a on pořád vypadá dobře,“ upřesnila Kaiserová. Vémolovi pak poděkovala za starost o její zdraví.

„Jsem sice po operaci, ale rozhodně mi doktory nesháněl on. Nevím, co má Karlos za problém, ale naši rodinu ať z toho vynechá. Ať si raději váží ženy, kterou má,“ vzkázala mu Kaiserova manželka. Páru prý drží palce, aby vše vyřešil.

Tagy: