Adamec nevěří vztahu manželky se synem Escobara: Jací milenci? Jana potřebuje volnost

Manželství Jany Adamcové a režiséra Jiřího Adamce spěje k rozvodu.

Režisér Jiří Adamec se vyjádřil k „blízkému vztahu“, který má jeho manželka Jana se synem narkobarona Pabla Escobara. Adamcová si loni sbalila kufry a odletěla do Kolumbie, kde se se Sebastiánem Marroquínem seznámila. A podle jejích slov mezi nimi zahořely city. Adamec se prý v manželce spletl, o tom, že by byli s Marroquínem milenci, ale pochybuje.

„Jací mohou býti, prosím vás, milenci, když od sebe žijí přes půlku zeměkoule? A i kdyby byli, tak mě se to už opravdu netýká, holt nám to manželství nevyšlo,“ svěřil se deníku Blesk známý režisér.

V manželce se prý zmýlil. „Jana je prostě typ ženy, která potřebuje být svobodná, nikoli vdaná, tudíž se teď snaží být co nejdříve rozvedená,“ popsal Adamec. To, že jeho manželka potřebuje volnost, si prý uvědomil až po čase. „Když jsme se seznámili, nevěděl jsem to,“ doplnil.

V manželství jim to skřípe už delší dobu. Nejhorší období si údajně prožili v době, kdy oba nepracovali a trávili spolu veškerý čas. To se změnilo v roce 2019, kdy se Adamcová stala mluvčí vlády Andreje Babiše (ANO) a plně se věnovala své kariéře. Krize v manželství však nepominula.

Pozastavený rozvod

„Ještě rozvedeni nejsme, ale máme za sebou první půlku. Tu druhou jsem pozastavila z důvodů, o kterých nechci mluvit. Nejsou majetkové ani finanční. Mám k tomu velmi osobní, zdravotní důvod, a proto jsem to zatím nechala být. Nežijeme spolu a zatím jsme ještě pořád formálně manželé,“ uvedla v pořadu Showtime Adamcová, která minulý rok navštívila Kolumbii, kde se seznámila se synem zesnulého narkobarona.

„Propadla jsem totiž příběhu Escobara, který mne nejprve jako mnoho dalších zaujal v seriálu Narcos,“ vysvětlila. V Kolumbii se vydala po stopách drogového krále a nakonec se seznámila i s jeho synem Sebastiánem Marroquínem, který si změnil jméno z původního Juan Pablo Escobar. Adamcová ho nejdříve kontaktovala přes sociální sítě.

„Potkali jsme se ve městě Medellín, kde se narodil a vyrostl. Byla jsem tam dva týdny a on přijel asi na týden. Ukázal mi haciendu Manuela, která je dnes zbořenina. Patří státu a nesmí se tam. My jsme ji v noci tajně prolezli a byl to neskutečný zážitek,“ popsala bývalá moderátorka. V kontaktu je s Marroquínem dodnes. A to mimo jiné proto, že zařizuje český překlad knihy, kterou Sebastián o svém otci napsal.

Jako homosexuální kamarádi

Se synem někdejšího kolumbijského zločince jsou si velmi blízcí. „Zahořely city, které se těžko popisují. Máme k sobě hodně blízko,“ řekla Adamcová pro Blesk. O žádný milenecký vztah se přitom nejedná.

„Jak bych to připodobnila? Jako když máte strašně dobrého přítele, který je homosexuál. Můžete ho klidně obejmout, mít krásný vztah, ale víte, že tam to začíná a končí. Takhle to asi máme. On sice není homosexuál, ale věděli jsme, kde jsou naše hranice, a myslím si, že ani on je nechtěl překročit. Máme krásný vztah, ale čistě kamarádský,“ prozradila.

A zatímco Adamcová pracuje na vydání knihy, její manžel, dříve dosti vytížený režisér, si užívá důchod. „Nemám žádné nabídky, ale vlastně mi to vyhovuje. Napracoval jsem se dost,“ prohlásil pro deník 73letý režisér s tím, že na školné 400 tisíc ročně pro své dvě děti Jasmínu a Daniela peníze má.

„Jsem spokojený, přes den hodně čtu, chodím na procházky, nakupuji a dělám běžné všední věci. A myslím, že už bych vedle sebe nechtěl mít ani žádnou ženu,“ uzavřel Adamec.

Tagy: