Lochnesská příšera opět ožívá. Kanoista natočil záběry připomínající bájnou nestvůru

Čtyřiapadesátiletý Richard Mavor zachytil na video objekt, který připomíná Lochnesskou příšeru. Video ukazuje stín připomínající nestvůru jen pár metrů od břehu. Záběry Mavor natočil v srpnu u skotského jezera Loch Ness pomocí dronu.

Mavor sdílel na YouTube záběry, které natočil dronem, když se plavil na kánoi po skotském jezeře. Na to, že by mohlo jít o Lochnesskou nestvůru, ho upozornili až lidé, kteří záběry spatřili. Podle Mavora v okolí není žádné naplavené dříví a stín má „stejný tvar jako měly předchozí pozorované Nessie“.

„Nemohl jsem tomu uvěřit. Záběry jsem musel několikrát přetočit,“ řekl Mavor pro web Daily Record a připustil, že by se mohlo jednat i o zvláštní odraz světla, ale jistý si prý není.

Mavor není první, kdo letos mohl spatřit Lochnesskou příšeru. Nejméně pět dalších lidí uvedlo, že viděli legendární monstrum. Jedním z nich byl Eoin O'Fagan z Irska, který 19. ledna spatřil na živém streamu z webové kamery nevysvětlitelné tmavé místo, které několikrát zmizelo a zase se objevilo. O tři dny později údajně viděl stín znovu, uvádí web Daily Mail.

O'Fagan prý nevysvětlitelný objekt spatřil i 12. března. Tvrdí, že černý útvar stoupající nahoru a dolů doprovázely dva menší v jeho blízkosti.

Tagy: