Víkend bude polojasný. Ráno budou panovat mlhy a mrholení, v noci může mrznout

Obec Hejnice v Jizerských horách

Víkend začne ve znamení oblačné a zatažené oblohy, ojediněle se může objevit mrholení, a to zejména na horách. Během dne se však bude polojasno až skoro jasno. Nejvyšší denní teploty vystoupají k 8 až 13 °C, v noci mohou padnout až pod bod mrazu.

Sobotní ráno bude provázet oblačná až zatažená obloha s ojedinělým mrholením. Postupně se však vyjasní, bude až skoro jasno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 8 až 13 °C, na horách kolem 6 °C. Vát bude mírný, postupně jihozápadní vítr o síle 2 až 5 m/s. Během dne bude slábnout.

V noci na neděli bude převažovat zataženo s nízkou oblačností nebo mlhy. Ty mohou být k ránu i mrznoucí. Místy bude polojasno až skoro jasno. Nejnižší noční teploty klesnou ke 3 až −1 °C, na severovýchodě budou 4 °C. Vát bude slabý proměnlivý nebo jihozápadní vítr do 4 m/s.

V neděli bude zpočátku zataženo s nízkou oblačností. Objevit se mohou i mrznoucí mlhy. Během dne bude místy polojasno až skoro jasno. Odpoledne a kvečeru bude od severu přibývat frontální oblačnosti, večer se na severozápadě objeví přeháňky. Na horách budou sněhové. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 4 až 8 °C, v místech s déletrvajícím slunečním svitem dosáhnou až 10 °C.

Tagy: