Vondráčková promluvila o koronaviru a prozradila, zda má novou lásku

Roun spolupracoval například i s Lucií Vondráčkovou

Pro zpěvačku Lucii Vondráčkovou je někdy lockdown dost složitý. Má dvě děti, musí tak s nimi zvládat distanční výuku, a prý se jen tak nenudí. A když už má volno, pracuje. Prozradila také, zda se po jejím boku neobjevil nový muž.

„Zvládám to asi jako všichni. Dvě děti a on-line výuka… někdy je to náročné,“ přiznává zpěvačka. Jedna starost jí ale díky nařízení vlády, podle něhož se příští týden vrátí žáci 1. a 2. tříd zpět do škol, odpadne. „Myslím, že se všechny děti těší, protože jim chybí kolektiv a rutina, kterou potřebují. Jsem šťastná, že to nebude nevzdělaná generace,“ říká.

Koronavirus se zatím jí i dětem vyhýbá. „Dobrý, uvidíme, co bude dál,“ prohlašuje. Vondráčková se navíc nedávno přestěhovala. „Žijeme si hezky. Tam, kde bydlíme, jsou lišky a bažanti, je to vlastně taková vesnice,“ směje se.

Přiznává také, že se zatím žádná nová láska v jejím životě neobjevila. „Žádná změna,“ říká. Přesto se nenudí. „Nechápu, když někdo řekne, že se nudí. Vytáčí mě to,“ uvádí. Ve volných chvílích prý pracuje.

„Čerpám energii z hudby, i když jsem si myslela, že u mě nastane filmové období,“ říká s tím, že v poslední době měla hodně nabídek scénářů, ale koronavirus natáčení zmařil.

„Klip Milování měl velký úspěch, pak přišla Růže a klip a teď se tak předbíhají, který ze songů bude mít více zhlédnutí,“ popisuje. O klipy se postarala režisérka Tereza Hirsch a Vondráčková si spolupráci s ní pochvaluje. „My jsme si souzené,“ dodává.

Tagy: