Bál šampionů: Vondroušová nadchla výstředním doplňkem. Dala si pivo a potvrdila sázku s koučem

Wimbledonští vítězové Markéta Vondroušová a Carlos Alcaraz měli v neděli večer bál. Maky, jak se jí říká, nezapomněla vzít na takzvanou večeři šampionů své blízké, bez nich by to totiž nešlo, aby úspěch s ní oslavili. Česká tenistka se objevila na akci v černých šatech bez ramínek a nadchla výstředním doplňkem –⁠ bílými teniskami –, za což sklidila od britských médií velkou chválu. Pak si konečně mohla vychutnat pivo a ujistila, že sázka s trenérem o tetování stále platí.

Slavnostnímu bálu po vyhraném finále Wimbledonu předcházely obavy. „Uvidíme, jak vyřešíme šaty. Prý nám nějaké půjčí. Ségra je tu taky. Chci mít své nejbližší s sebou, protože večeře šampionů je ikonická. Hrozně si to užijeme,“ uvedla Vondroušová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Manžel Vondroušové málem nestihl její úspěch. Musel sehnat hlídání pro kocoura

Na nedělním akci se nakonec objevila v dlouhých černých šatech bez ramínek a v bílých teniskách, které hrdě při focení ukazovala.

Vítěz mužského turnaje Alcaraz, který v epickém finále zdolal v pěti setech Novaka Djokoviče, oblékl klasiku – černý oblek s bílou košilí a černým motýlkem. Společně pak pózovali fotografům i se svými trofejemi.

Pivo nechybělo

Vondrušová dodržela také slib z tiskové konference, kde uvedla, že si odpočine a dá si pivo. Na svém Instagramu totiž sdílela fotku se svými kamarádkami, na které drží půllitr a zjevně si prestižní událost užívá.

Zlatavého moku si ale stihla loknout už na oslavě na hráčské terase. „Viděla jsem chvíli princeznu Kate, šla do šatny, kde jsem chvilku byla s Miri (Kolodziejovou), a pak jsem šla za svou partičkou, která vykoupila všechno pivo, které se dalo najít,“ uvedla Vondroušová.

Česká tenistka zároveň ujistila, že platí i sázka s trenérem Hernychem, který jí slíbil, že pokud vyhraje grandslamový titul, nechá se potetovat. „Nějaké mu vyberu, možná si necháme udělat oba společné. Doufám, že necouvne. Ještě nevím, co to bude, ale ukážu vám to na Instagramu,“ dodala Vondroušová, kterou už několik tetování zdobí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Maky, Maky, Maky! Ve finále Wimbledonu povzbuzovali Vondroušovou i z rodného Sokolova

Tagy:
Londýn pivo Instagram Wimbledon trenér tenista sport Markéta Vondroušová Catherine, princezna z Walesu Carlos Alcaraz