Vrah utekl z vězení ve stylu Spider-Mana. Stačil mu úzký průchod mezi dvěma zdmi

Útěk ve stylu Spidermana

Vrah utekl z vězení ve stylu Spider-Mana

Útěk jako vystřižený z filmu se podařil čtyřiatřicetiletému muži jménem Danelo Cavalcante odsouzenému za ubodání své přítelkyně. Drobný chlapík s výškou 1,5 metru utekl z věznice poblíž Filadelfie po střeše ve stylu Spider-Mana, píše web deníku Bild s odkazem na záběry z bezpečnostní kamery.

Video ukazuje, jak odsouzený vrah v nestřeženém momentu využil úzkého průchodu mezi dvěma stěnami, který „pasoval“ na jeho výšku pouhých 150 centimetrů, píše web deníku Bild.

ČTĚTE TAKÉ: Útěk nepomohl. Řekové na lodi zadrželi Čecha obžalovaného z miliardových úvěrových podvodů

Nohama se opíral o jednu stěnu a rukama o druhou a postupně vyručkoval na střechu. Poté překonal ostnatý drát a na svobodu se dostal přes střechu věznice. Ochranka ve strážní věži si vůbec ničeho nevšimla.

Kde se nachází, je zatím velká neznámá. Pouze záběry z fotopastí v okrese Chester zachytily Cavalcanteho na útěku. Policie veřejnost varuje, že je „velmi nebezpečný“.

Svou bývalou přítelkyni v roce 2021 brutálně ubodal před zraky jejich dvou malých dětí. Kromě jiného by měl mít na svědomí i vraždu z roku 2017 v jeho rodné Brazílii, uvedla televize CNN.

Tagy: