Portlandem otřásla vražda mladé sestřičky. Zemřela krátce po svatbě, policie zatkla souseda

Policie v americkém Portlandu

Brutální vražda mladé zdravotní sestry

Policie v americkém Portlandu vyšetřuje brutální vraždu mladé zdravotní sestry. Dvaatřicetiletá žena zmizela jen pár dnů po své svatbě. Po několikadenním pátrání bylo objeveno její zohavené tělo. V souvislosti s případem strážci zákona zadrželi jejího souseda. Policisté o průběhu vyšetřování informovali na sociálních sítích.

Když zdravotní sestra Melissa Jubaneová nedorazila na směnu do nemocnice, policie jela zkontrolovat její byt. Tam ji ale nenašla. Začalo tak rozsáhlé pátrání, do kterého se zapojily i stovky dobrovolníků. Na začátku září bylo Melissino tělo objeveno a vyšetřovatel oznámil, že šlo o vraždu,  informovala policie v prohlášení na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Ital se na kameru přiznal, že zavraždil vlastní matku. Pořád se opakovala, dodal

V souvislosti s případem policisté zatkli Melissina 27letého souseda. Bryce Schubert čelí obvinění z vraždy druhého stupně, únosu a hanobení tělesných ostatků. O možném motivu ale policie zatím mlčí. Stejně tak nezveřejnila detaily ženiny smrti. Podezřelý Schubert tvrdí, že je nevinný a čeká na soud ve vazbě, nicméně ostatní obyvatelé domu tvrdí, že se poslední dny choval podivně.

Case Update: 9/07/24 Investigation Update — Melissa Jubane Found Deceased On September 4, 2024, at approximately...

Posted by Beaverton Police Department on Saturday, September 7, 2024

Melissa přišla o život jen pár chvil po své svatbě. Na konci srpna se na Havaji provdala za svého dlouholetého partnera, který nyní prožívá své nejhorší životní chvíle. „Melissa byla výjimečná zdravotní sestra, oddaná našim hodnotám. Bude nám velmi chybět,“ uvedla podle webu KPTV nemocnice, ve které mladá žena pracovala. „Měla opravdu velké srdce. Bez ohledu na situaci nebo na to, co se dělo, byla vždy ochotná lidem pomoci,“ doplnila Melissina kamarádka.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Družku zavraždil před dětmi nožem a sekáčkem. Muž z Nového Boru se k hrůznému činu přiznal

Tagy: