Klánovická vražda: Zastřelenému dítěti mělo být jen pár měsíců, v lese vzniklo pietní místo

Pietní místo v Klánovickém lese

Reportér Kasnar z místa vraždy v Klánovickém lese

V Klánovickém lese, kde došlo v pátek k dvojnásobné vraždě, vzniklo pietní místo. Přestože policisté již opustili místo činu, v jeho okolí se stále pohybují početné hlídky. Ty za tmy v lese kontrolovaly i štáb CNN Prima NEWS. Policisté potvrdili, že jednou z obětí tragédie je dítě. Podle informací CNN Prima NEWS bylo pouze několik měsíců staré.

Policisté již ukončili práce na místě činu v Klánovickém lese a znovu jej pro veřejnost zpřístupnili. Tamní obyvatelé od té doby vytvořili improvizované pietní místo s květinami a svíčkou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tragický konec pátrání po Editě z Berounska. Dcera žádá o vzpomínku, detaily neřekla

Kriminalisté se i přes dokonané prvotní úkony vyšetřování stále pohybují v okolí. Jedna z hlídek v lese zřejmě kvůli bezpečnostním opatřením kontrolovala i štáb CNN Prima NEWS a ptala se, co jeho členové na místě dělají.

„Pátrání se rozprostřelo i do ulic Klánovic, kde policisté chodili dům od domu a ptali se, zda místní něco neviděli či neslyšeli,“ popsal z místa reportér Jaroslav Kasnar. Policisté podle něj prohledávali i okolní ubytovny.

Motoristy, kteří projížděli v pátek mezi sedmou hodinou ráno až pátou hodinou odpoledne okolím Klánovického lesa a měli zapnuté palubní kamery, policie žádá, aby jí poskytli případné videozáznamy. „Veškeré informace k případu přijmou kolegové na tel. čísle 731553135 nebo prostřednictvím mailu krpa.skpv.ook.podatelna@pcr.cz,“ uvedl mluvčí pražské policie Jan Rybanský na síti X.

K TÉMATU: V Klánovickém lese vzniklo pietní místo

Tagy: