Nad rakví Ivanky se smutek prohloubil. Příbuzný zemřelé dívky z rozpáleného auta popsal pohřeb

Dítě zemřelo v autě.

Dítě zemřelo v rozpáleném autě

Rodina a přátelé se rozloučili s tříletou Ivankou, která zemřela v pondělí v rozpáleném autě v osadě Jareček nedaleko Spišské Nové Vsi. Pohřeb se podle příbuzného Ambrože, který hovořil pro web Nový čas, nesl ve velmi sklíčené atmosféře. Rodiče jsou prý ze ztráty dítěte stále v šoku.

Poslední rozloučení s tragicky zemřelou Ivankou se uskutečnilo jen v úzkém kruhu rodiny a nejbližších přátel. Zúčastnit se ho mělo pouze několik desítek lidí. Podle Ambrože, příbuzného rodiny, rodiče velmi trpí.

ČTĚTE TAKÉ: Všechno je jinak, říká děda dívenky, která zemřela v rozpáleném autě. Nastínil, co se stalo

„Když ji viděli ležet v rakvi, smutek, který prožívají, se ještě prohloubil. Jsou doslova v šoku. Stále se ptají, kde Ivanka je, kdy se vrátí. Je to pro nás všechny šok. Ivanka byla zdravá, neměla žádné problémy ani zdravotní potíže,“ uvedl příbuzný pro Nový Čas s tím, že se pohřeb nesl ve velmi smutné atmosféře. Rodina holčičky žije dlouhodobě v Anglii a na Slovensko přijela začátkem léta na prázdniny.

Dívka zemřela v pondělí v rozpáleném autě na přehřátí. Zatím není zcela jasné, jak se do vozu dostala. Matka holčičky prý byla po celou dobu přesvědčená, že si její dítě hraje u sousedů, kteří mají na zahradě malý bazén. „V autě jsme ji nezapomněli,“ uvedl děda dívky Eduard Ščuka.

Záchranáři Ivance už nedokázali pomoci. „Posádka se nezletilou osobu snažila oživit, avšak lékař musel konstatovat smrt,“ citoval policejní mluvčí Lenku Ivanovou deník SME. Podle informací webu Nový čas policie v souvislosti s případem zahájila vyšetřování pro usmrcení z nedbalosti, zatím však nikoho neobvinila.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Zfetovaná pobodala manžela, pak bourala i s dětmi. Soud ženě z Košic rapidně snížil trest

Tagy:
smrt dívka Slovensko rodina pohřeb katastrofy, nehody a mimořádné události