Láska Nedvěda a Rolins? Můžou teď používat stejnou barvu na vlasy, glosují lidé

Dara Rolins zveřejnila první fotografie se svým přítelem Pavel Nedvědem

Pavel Nedvěd a jeho vztah s Darou Rolins

Zprávy o vztahu mezi zpěvačkou Darou Rolins a fotbalistou Pavlem Nedvědem tento týden zaplavily internet. Pár, který je spolu půl roku, v pátek poprvé zveřejnil své zamilované fotky. Jak se na nový vztah tváří lidé na sociálních sítích?

Uživatelé sociálních sítí lásku zpěvačce a fotbalistovi vesměs přejí. „Sekne jim to. Hlavně, ať jsou šťastní,“ uvedl jeden z nich. „Beverly Hills 90210, Amanda a Steven,“ narážel jeden z komentářů na úspěšný seriál 90. let.

Mnoho komentujících vztah Dary Rolins s Pavlem Nedvědem glosuje s humorem. „Má to jednu výhodu – můžou používat stejný odstín na vlasy,“ zněl jeden z komentářů. „Nesluší jim to, ale nebuďme závistiví, přejme jim to,“ píše se v dalším komentáři pod fotografií.

Stráví svátky společně?

Pavel Nedvěd začíná nový život „od píky“. Je čerstvě rozvedený a lásce s Darou Rolins už nic nestojí v cestě. „Grande Paolo“ byl se svou manželkou Ivanou 30 let a mají spolu dvě děti.

Nedvěd udělal i další tlustou čáru – pouští svůj byt na pražské Malé Straně. Zřejmě už luxus barokního domu, ve kterém se nejspíše potkával s dřívější mladičkou přítelkyní Lucií, nepotřebuje a nový život hodlá začít s čistým štítem.

Kde bude nový pár českého šoubyznysu společně žít, zatím není jasné. Ve hře je Itálie i Praha. A vánoční svátky? Ty určitě bude chtít fotbalista dělit mezi novou lásku a své děti. Otázkou je, jak právě ony Daru přijmou.

Tagy: