Vůbec jsem to nečekal, vypadala skvěle. David popsal poslední setkání se Zagorovou

Michal David a Hana Zagorová se znali přes 40 let. Za tu dobu společně zažili nespočet pracovních i nepracovních setkání, vzpomínal známý zpěvák, skladatel a producent. Ve speciálu CNN Prima NEWS také popsal, kdy viděl zesnulou zpěvačku naposledy.

„S Haničkou jsme se potkali měsíc, možná šest týdnů dozadu, v jedné restauraci. Vypadala výborně, i jsme se vyfotili, vypadala krásně, říkal jsem jí, jak jí to sluší. Byla absolutně v pohodě,“ sdělil David s tím, že úmrtí Zagorové pro něj bylo velkým překvapením.

„Známe se od roku 1981, seznámili jsme se, když tu byl zpěvák Drupi, se kterým Hanka nazpívala písničku Setkání. Je to 41 let... neskutečné, jak to uletělo,“ vzpomínal dále. Přiznal, že je pro něj těžké nyní na vše vzpomínat.

„Měl jsem Hanku strašně moc rád, byla úžasná ženská. Jeden čas jsme se Štefanem i Hankou měli tak kamarádský vztah, že jsme se často vídávali, chodili na večeře. Několik let jsme chodili na vánoční brunche do francouzské restaurace na šneky,“ pokračoval.

Kromě toho zažil se známou zpěvačkou i spoustu pracovních setkání. „Napsal jsem jí pár písniček, měli jsme spolu nějaké duety. Byla absolutní profesionálka, do studia přišla vždy naprosto připravená, text uměla víceméně nazpaměť. Nikdy nelovila texty z paměti,“ vysvětlil.

Dbala prý také na to, aby textům věřila, a tím pádem fanoušci věřili jí. „Byla velmi inteligentní, měla herecký talent, byla výjimečná,“ sdělil David ve vysílání CNN Prima NEWS. Připomněl také, že zpěvačka prodělala covid, který se mohl výrazně podepsat na jejím zhoršeném zdravotním stavu.

„Věděl jsem, že má problémy, dříve jí měnili krev jednou za dva měsíce. Poté, co dostala covid, tak bohužel musela chodit i častěji, třeba i několikrát týdně. Myslím si, že covid sehrál velkou roli. Nepodceňoval bych ho, moc sranda to není, spousta mých kamarádů měla těžký průběh covidu, i když je spousta z těch, kteří mají lehký průběh,“ dodal.

Tagy: