Výsledky SOUTĚŽE o vánoční strom roku. Podívejte se, jak dopadl ten váš

Anketa o nejkrásnější vánoční strom má svého vítěze. Čtenáři CNN Prima NEWS udělili nejvíce hlasů stromečku z Ostravy-Jih. Na první příčce se umístil s 15 290 hlasy. Jakou příčku obsadil strom vaší obce?

Redakce CNN Prima NEWS připravila velkou sváteční anketu a hledala nejkrásnější vánoční stromek z celé České republiky. Do soutěže bylo vybráno deset nejzajímavějších stromků, o vítězi rozhodli diváci.

Přes 15 tisíc hlasů získal strom z Ostravy-Jih. Městský obvod této části občany dokonce vybídl k hlasování. „Televize Prima zařadila náš strom mezi republikové favority. Podle toho, kolik nás tady Jižanů je, by to pořád ještě mohlo vyjít. Zkusíme to, prosím? Bude náš Jih vidět? Děkujeme za váš hlas,“ uvedli na sociálních sítích. To se nakonec vyplatilo a soutěž ovládli.

❗️Aktualizace: v soutěži Deníku jsme se umístili třetí. ALE POZOR! TV Prima zařadila nás strom mezi republikové...

Posted by Městský obvod Ostrava-Jih on Saturday, December 17, 2022

Na druhém místě se pak umístil vánoční strom z Poříčí nad Sázavou, získal 6 777 hlasů. Třetí příčku obsadil stromeček z obce Studená, hlasovalo pro něj 6 433 čtenářů. Kompletní výsledky lze dohledat níže.

Minulý rok se stal absolutním vítězem stromek z Rýmařova v Moravskoslezském kraji. Na druhém místě byl strom z Lovčkovic z Ústecka, na třetí příčce se umístilo Hostinné v Královéhradeckém kraji.

Tagy: