Vždy pozitivní a skvělý člověk, vzpomínají na Zagorovou sousedé. U domu zapalují svíčky

Hana Zagorová

Jak na Zagorovou vzpomínají v Podolí, kde žila?

Hana Zagorová byla vždy velmi pozitivní a obecně byla skvělým člověkem. Takto na zesnulou zpěvačku vzpomínají její sousedé z bytového domu v pražském Podolí, kde Zagorová poslední roky žila se svým manželem Štefanem Margitou. Někteří oslovení místní o samotném úmrtí umělkyně dosud ani nevěděli, a tak je zpráva zaskočila.

Přímo u dveří domu, kde Zagorová žila, vzniklo pietní místo, kam lidé nosí květiny či svíčky, a to právě na počest zesnulé zpěvačky.

Někteří ze sousedů pěveckého páru na Zagorovou vzpomínali jako na stále velmi pozitivní osobu a označovali ji za skvělého člověka.

Mnozí při oslovení ani ještě netušili, že zpěvačka během pátku ve věku 75 let zemřela. Po prvotním šoku a odchodu se pak často na místo vrátili, aby u domu za Zagorovou alespoň zapálili svíčku.

Hana Zagorová delší dobu trpěla zdravotními problémy. Už od mládí se potýkala se špatnou krvetvorbou, což ji nutilo pravidelně docházet na krevní transfúze. V poslední době navíc prodělala onemocnění COVID-19, které její zdraví podlomilo ještě více.

Tagy: