Vztahy na bodu mrazu. Meghaniny narozeniny královská rodina ignorovala, dříve jí blahopřála

Meghan Markle

Nikdo ze členů královské rodiny nepopřál na sociálních sítích Meghan k 42. narozeninám, upozornily mnohé britské weby. Podle Buckinghamského paláce jde o běžný postup, z oficiálních účtů na sociálních sítích prý přicházejí gratulace pouze aktivním členům královské rodiny. Navzdory tomuto tvrzení Meghan vloni obdržela přání od několika nejbližších Harryho příbuzných včetně krále Karla III. i prince a princezny z Walesu.

Letošní rok přinesl pro Meghan Markleovou změnu, upozornil mimo jiné deník Independent. Nikdo z královské rodiny jí totiž veřejně na sociálních sítích nepopřál k narozeninám. Šlechta letos nepopřála ani dvouleté dceři odloučeného páru princezně Lilibet a čtyřletému princi Archiemu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Meghan slaví narozeniny. Jak se ze sexy herečky stala jedna z nejnenáviděnějších žen světa?

Podle Buckinghamského paláce přejí aristokraté na svých oficiálních účtech pouze aktivním členům královské rodiny. To podle deníku Daily Mail však odporuje gratulacím pro Meghan z předešlých let. „Přejeme všechno nejlepší vévodkyni ze Sussexu!“ připojili vloni k fotografii Meghan na Twitteru princ William a princezna Catherine. Se stejně formulovaným přáním a jinou fotografií se přidal i účet krále Karla III. a královny manželky Camilly.

Manželka britského prince Harryho narozeniny oslavila společně s ním a jejich přáteli v luxusní restauraci v Los Angeles. Na veřejnosti se dvojice objevila po mnohaměsíční pauze už podruhé. V médiích se přitom stále častěji spekuluje o tom, že se slavný pár rozchází. Náhlý návrat před objektivy připisují novináři jejich snaze bojovat proti zvěstem o napětí v manželství.

Tagy: