William odložil všechny své povinnosti. Kvůli problémům Kate zůstává doma s dětmi

Britský princ William odložil všechny své povinnosti poté, co byla jeho manželka Kate v polovině ledna hospitalizována a musela podstoupit operaci břicha. Podle expertky na královskou rodinu jde o jasný signál, že je pro něj spolu s rodinou na prvním místě.

„Williamův odklad povinností je zcela v souladu s názorem, že rodina je pro něj nejdůležitější. Dávají přednost rodinnému životu a já jim za to vždycky tleskám. Teď je doba, kdy děti budou tátu potřebovat víc než kdy jindy, protože jejich maminka je v nemocnici, takže je bude uklidňovat,“ citoval web Express expertku na královskou rodinu Jennie Bondovou, která to uvedla v rozhovoru pro server OK!

ČTĚTE TAKÉ: Princ Harry neschvaloval bratrovi svatbu s Kate. William si prý nevybíral srdcem, ale rozumem

Kate se nyní zotavuje po operaci břicha a zatím není jasné, kdy se ke královským povinnostem vrátí. Na základě lékařského doporučení bylo zrušeno například i princeznino vystoupení na Velikonoce.

Operace byla dopředu plánovaná, bližší informace nicméně Buckinghamský palác nezveřejnil. A to je podle novinářky Daniely Elser chyba. „Kate mohla tento měsíc pozitivně změnit život spoustě lidí, ale rozhodla se, že to neudělá,“ napsala ve sloupku pro server News.com.au.

V nemocnici je v současné době také král Karel III. Ten byl hospitalizován kvůli zákroku týkajícímu se problémů s prostatou.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Král Karel III. musí do nemocnice kvůli nezhoubnému onemocnění. Hospitalizována byla i Kate

Tagy: