Šok po návratu z dovolené: Místo domu našla Susan hromadu sutin, domov jí zbourali omylem

Susanin dům se během její dovolené proměnil v hromadu sutin.

Žena odjela na dovolenou, mezitím jí zbourali dům

Žena z americké Atlanty odjela na dovolenou. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby jí po pár dnech nezavolala sousedka, že už se nemá kam vrátit. Její dům se totiž proměnil v hromadu sutin. Na vině ale nebylo zemětřesení ani žádný jiný přírodní živel.

Jako halda sutin většinou vypadají domy bezprostředně po řádění tornáda nebo po zemětřesení. V Atlantě se ale nic takového v poslední době nestalo. Přesto je dům Susan Hudgsonové jen hromada trosek. Majitelka byla zrovna na dovolené, když jí zavolala sousedka s podivnou otázkou.

ČTĚTE TAKÉ: Dům hrůzy v Klášterci: Hyenismus, říká zoufalá Pavla. Byt změnila na pevnost, i tak ji vykradli

„Zeptala se mě, jestli jsem si najala někoho, aby mi zboural dům. A já řekla, že ne. ‚No, tak tady někdo je a bourá. Už je stržený,‘ řekla mi,“ popisovala pro televizi FOX 5 Susan, která si nejdříve myslela, že je to nějaký nejapný žert, a sousedce nevěřila. Ta když zjistila, že Susan o žádné demolici neví, šla se dělníků zeptat, co se děje. Ti na ni byli ale hrubí a řekli jí, ať si hledí svého.

„Poslala jsem tedy příbuzného, aby na místě zjistil, co se děje a aby mu ukázali povolení k demolici. Připustili, že si spletli adresu,“ pokračovala žena. Bylo ale už pozdě. Susan přišla o domov. „Bydlela jsem tam 15 let. Všechno bylo udržované, trávník posekaný, dvůr čistý. Mám zaplacené daně, všechno je v pořádku, ani náznak jakéhokoliv důvodu k demolici,“ nechápe Susan.

Celou událost ohlásila na policii a kontaktovala právníky. Demoliční společnost se jí ani neozvala, natož aby se alespoň omluvila. V prohlášení pro místní televizi uvedla, že nehodu vyšetřuje a pracuje na jejím vyřešení. Jenže dům, který rodina vlastnila celých 40 let, je nenávratně pryč.

Tagy: