Z posledního příspěvku zesnulého zpěváka z One Direction mrazí. Odpočívej v pokoji, napsal

Liam Payne

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Truchlící fanoušky zesnulého zpěváka Liama Payna a skupiny One Direction mrazí z umělcova posledního příspěvku na sociální síti Instagram. Loučil se v něm totiž se zesnulým režisérem Morganem Spurlockem, který o skupině natočil dokumentární film.

Na fotce v posledním instagramovém příspěvku, který Payne zveřejnil v květnu, zpěvák pózuje společně s dalšími členy One Direction a zesnulým režisérem Morganem Spurlockem, který podlehl komplikacím způsobeným rakovinou.

ČTĚTE TAKÉ: Rozmlácený pokoj zpěváka Liama Payna byl plný drog. Policie zveřejnila fotky z místa tragédie

„Odpočívej v pokoji, Morgane Spurlocku, bylo mi potěšením s tebou pracovat,“ napsal Payne k fotce.

Fanoušci okamžitě zaplavili komentářovou sekci vzkazy a vzpomínkami. „Liame, jen chci, abys věděl, že tě milujeme. Opravdoví fanoušci na tebe nikdy nezapomenou,“ napsal jeden z komentujících.

„Budeš chybět milionům. Děkuji ti za to, že jsi hrál obrovskou roli v mém dětství. Dal jsi mi skvělé vzpomínky. Doufám, že teď zpíváš někde v nebi. Odpočívej v pokoji,“ napsal další uživatel Instagramu.

Smrt v hotelu

Liam Payne byl nalezen mrtvý u hotelu v argentinské metropoli Buenos Aires. Podle tamních médií hudebník zemřel po pádu ze třetího podlaží hotelu.

Zpěvák byl jedním z pěti členů známého boybandu One Direction, který vznikl v průběhu britské verze hudební soutěže The X Factor. V kapele působili také Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson a Zayn Malik. Skupina vznikla v roce 2010. O pět let později One Direction oznámila, že si dává pauzu, jak připomněl server CNN.

Členové kapely se poté rozešli každý vlastní cestou. V roce 2019 vydal Payne debutové sólové album LP1. Druhá deska s názvem Teardrops následovala letos v březnu.

Podle argentinských médií byl Payne v Buenos Aires navštívit koncert jednoho ze svých někdejších kolegů z One Direction Nialla Horana. Po Paynovi zůstal sedmiletý syn Bear, kterého měl se zpěvačkou Cheryl Coleovou.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Tagy:
hudba hotel společnost rakovina One Direction režisér celebrity hodnoty Buenos Aires Liam Payne Jiří Hromada umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika