Muž na Slovensku obtěžoval ve výtahu mladou ženu. Svědci s ním rychle zatočili, ukazuje video

Agresora ve výtahu zneškodnili pohotoví svědci

Útočník obtěžoval ženu ve výtahu

Děsivý zážitek má za sebou mladá žena z bratislavského sídliště Petržalka. Až do výtahu panelového domu ji pronásledoval muž v kapuci. Když chtěla vystoupit, začal se domáhat fyzického kontaktu. Tomu ale zabránili dva pohotoví muži, kteří pachatele zpacifikovali a předali policii. O případu informoval web Noviny.sk.

Incident se odehrál v pátek večer. Mladá žena se podle všeho vracela domů. Nicméně když vcházela do bytovky, nevšimla si, že otevřených dveří využil i zhruba třicetiletý muž, který vklouzl dovnitř. Za ženou šel až k výtahu, kde stál další člověk. Podle webu Noviny.sk šlo pravděpodobně o jednoho z obyvatel domu.

ČTĚTE TAKÉ: Zakázaní psi roztrhali ženu, která uklidňovala rozdováděná štěňata. Policie musela střílet

Ten z výtahu vystoupil ve 4. patře, dvojice pak pokračovala o poschodí výš. Neznámý v kapuci se měl nekoordinovaně pohybovat a na mladou ženu po celou dobu zíral. Když poté chtěla vystoupit, začal se domáhat fyzického kontaktu.

Tomu nejhoršímu ale zabránili dva muži, kteří ženu „vysvobodili“. Jeden z nich měl být údajně ten, který vystoupil v nižším patře a s dvojicí předtím ve výtahu jel. Podle serveru je tedy možné, že si mužova podivného chování všiml. Podezřelého zpacifikovali a počkali na příjezd policie.

„Pověřený policista Okresního ředitelství PZ v Bratislavě začal trestné stíhání ve věci přečinu výtržnictví,“ uvedla policejní mluvčí Silvia Šimková s tím, že muž byl zadržen. „Osoba D.G. byla umístěna do cely předběžného zajištění,“ dodala.

Psycholožka Barbora Kuchárová k případu řekla, že nevylučuje, že byl muž pod vlivem omamných látek. „Ve své podstatě my nevíme, co chtěl dělat. Byl pravděpodobně pod vlivem nějakých omamných látek. Dá se říci, že takoví lidé jsou odbrzdění,“ popsala. Na místo pak dorazila i úklidová služba. Podle TV JOJ měl mít pachatel žloutenku. Prostory tedy musely být vydezinfikovány.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Syn usekl tátovi hlavu, pak se s ní ukázal na videu. Otec byl vlastizrádce, hřímal

Tagy: