Záběry brutálního útoku: Muž pobodal řidičku, která ho nepustila před sebe. Žena potratila

Brutální útok na ženu zachytily kamery, policie po útočníkovi pátrá

Ženu v americkém New Yorku napadl muž šroubovákem poté, co ho v koloně aut nepustila před sebe. Tehdy tři měsíce těhotná Estrelle Guzmanová kvůli útoku potratila. Po muži, který ji napadl, policie stále pátrá.

„Mám teď těžký posttraumatický stresový syndrom,“ řekla pro stanici WABI5 oběť útoku Estrella Guzmanová. Od napadení přitom uběhl už měsíc. Guzmanová v době incidentu ani nevěděla, že je v jiném stavu. Na to přišla až po lékařském ošetření. Po útoku šroubovákem, kterým ji útočník bodal do obličeje a krku, utrpěla vážná zranění.

Bolí mě od té doby záda a potratila jsem,“ svěřila se Guzmanová. Kvůli agresivitě jiného člověka tak žena přišla o druhé dítě. „Vůbec to teď není snadné,“ dodala žena.

Incident se odehrál odpoledne 6. června, když před sebe v zácpě nepustila řidiče. „Když jsem ho nenechala projet, začal mě pronásledovat, popsala Guzmanová.“ Po zastavení vystoupila z auta. V tu chvíli ji útočník beze slova brutálně napadl.

Útok zachytily pouliční kamery, muž ženu bodl pětkrát. „Byla jsem úplně v šoku. Nevěděla jsem, co mám dělat, ale jakmile jsem ucítila bodání do krku, zaútočila jsem mu na oči,“ vylíčila žena chvíle hrůzy.

Útočník z místa činu utekl. Policie po něm a jeho stříbrném BMW stále pátrá.

Tagy: