Záhadné pátrání v přírodním areálu na Znojemsku: Policisté mají hledat mladou ženu

Desítky policistů a kriminalistů pročesávají lesy v Tavíkovicích na Znojemsku. Nejspíše pátrají po mladé ženě

Záhadné pátrání v lese

Desítky policistů a kriminalistů pročesávají lesy v Tavíkovicích na Znojemsku. Podle informací redakce CNN Prima NEWS pátrají po mladé ženě, která se zřejmě stala obětí násilného trestného činu. Policie nechce zatím případ komentovat z důvodu probíhajícího vyšetřování.

Pátrání v obci Tavíkovice na Znojemsku probíhá již třetím dnem. „V přírodní rezervaci Rokytná se pohybují desítky kriminalistů v doprovodu psovodů. Vytvářejí systém rojnic a metr po metru tuto oblast prohledávají,“ přiblížil případ reportér CNN Prima NEWS Jakub Nakládal.

ČTĚTE TAKÉ: Průlom v případě únosu a brutálního znásilnění mladé Soni. Policisté zadrželi podezřelého

Rezervace má rozlohu okolo 27 kilometrů čtverečních. Policistům práci ztěžuje rovněž náročný terén. „Podle místních by se mělo jednat o pátrání po pohřešované osobě, nejspíše po ženě,“ uvedl reportér s tím, že tuto verzi potvrdil i starosta obce.

„Ten rovněž sdělil, že obyvatelé Tavlíkovic byli ubezpečeni, že jim žádné nebezpečí nehrozí. Celý případ zatím provází mnoho nejasností. Mělo by jít o mladou ženu, kterou měl zavraždit její partner či příbuzný,“ doplnil.

Policisté se k celému případu nehodlali vyjádřit ani uvést bližší informace. Ve vyšetřování se i nadále pokračuje.

Tagy: