Záhada v USA: Rapper měl roky mučit ženu v garáži. Policie ji osvobodila, teď oba zase zmizeli

Zásah policie v domě v Houstonu

Záhadný únos v Houstonu

Unesl únosce znovu stejnou ženu? Tuhle otázku si pokládá policie z amerického Houstonu. Po devítiměsíčním pátrání zadržela muže, který měl roky držet v garáži mladou ženu. I když se ji podařilo vysvobodit už v dubnu loňského roku, po únosci se slehla zem. A nyní zmizela i jeho oběť, informovala televizní stanice WLBT.

„Znásilňoval mě, nutil mi drogy a dával málo jídla,“ popisovala žena čtyři roky, které údajně prožila uvězněná v garáži 52letého rappera Leeho Cartera. V dubnu se jí podařilo prostřednictvím notebooku svého únosce kontaktovat policii, upřesnila televize WLBT.

ČTĚTE TAKÉ: Mrazivé detaily v případu zabité Patrície. Vraždil i otec obviněného, dostal trest smrti

„V jednu chvíli mi přišli policajti bouchat na dveře a tvrdili, že někdo volal zevnitř toho domu, že ho unesli. V tom okně se objevila žena a drápala se ven. Byla v osmém měsíci těhotenství,“ popsal soused Jedediah Beight.

Oběť policii řekla, že se s únoscem seznámila, když byla těhotná a žebrala na ulici peníze. Podal jí do ruky dolar a nabídl, že jí pomůže. Místo toho ji měl ale zavřít v garáži.

Když policisté garáž otevřeli, našli tam rozbitý záchod, špinavou matraci a plínky. Sprcha tam nebyla, tak ji údajně únosce někdy bral do domu.

Policie po Carterovi vyhlásila v dubnu pátrání, dopadla ho ale až nyní. Soudce nechal vyklidit soudní síň, když nahlas četl detaily z obvinění. Kolem celého případu tak panuje řada nejasností.

Podle zahraničních médií šli policisté ženu do domu únosce znovu hledat. Tentokrát našli jen psa, prázdnou matraci a zámek, který se zavíral zvenčí. Televize ale byla puštěná, jako kdyby někdo jen v rychlosti odešel.

„Jsme tu pro komunitu a jsme tu proto, abychom zajistili, že se této osobě a její rodině dostane spravedlnosti,“ řekl Michael Collins z houstonské policie. Ta se nyní snaží objasnit, co se v domě přesně odehrávalo, uvedl web ClickforHouston. Není ani jasné, co se stalo s jejími dětmi, těhotná totiž měla být nejméně dvakrát.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Masový vrah Breivik si stěžuje na porušování svých lidských práv. Vadí mu izolace i cenzura

Tagy: