Z lupiče se vyklubala roztomilá šelma. Obsluha benzinky na Orlickoústecku se raději ukryla

Roztomilá šelma „vykrádala“ čerpací stanici na Orlickoústecku.

Zákazník hlásil policii možné vloupání na benzinku, pachatelem byla roztomilá šelma

Na linku 158 volal muž z Orlickoústecka, že se pravděpodobně stalo neštěstí. Na čerpací stanici, kam přijel, totiž uviděl přes výlohu zvláštní nepořádek. Policisté se rychle chystali na zásah, jelikož pachatel mohl být ještě uvnitř. A taky že byl, ale překvapivý. Na vině byla roztomilá lasicovitá šelma.

Když zákazník dorazil na čerpací stanici, mělo být už hodinu otevřeno, jenže dveře byly zamčené a uvnitř viděl jen poházené zboží z regálů. Lekl se, zda nejde o vloupání či přepadení.

ČTĚTE TAKÉ: Útok pandy na ošetřovatelku vyděsil návštěvníky zoo. Povalila ženu na zem, ta o vlásek unikla

„Operační důstojník na pumpu vyslal hlídku policistů, aby zjistila, co se stalo. Rozuzlení bylo naštěstí v tomto případě úsměvné. Obsluha byla dobrovolně zavřena v zadní části pumpy,” uvedla policejní mluvčí Markéta Janovská.

Uvnitř totiž řádila malá šelmička a počínala si velmi roztomile, když prohledávala, co ji v provozovně zaujalo. Lezla po sedačkách, skákala po stolech. Obsluhu vylekala tak, že se před ní schovala.

Zatím není přesně určeno, o jaký druh lasicovité šelmy jde. Z videa se zdá, že může jít o norka či fretku, takže je možné, že se brzy přihlásí majitel.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Medvěd brutálně zaútočil na muže. Kousal ho do obličeje, přesnou trefou ho zachránil 12letý syn

Tagy:
příroda policie zvířata čerpací stanice životní prostředí vloupání trestná činnost okres Ústí nad Orlicí trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva