Zamilovaný Mišík vydává nový singl. Prozradil, kdo jsou jeho múzy a čí hlas v písni zazní

Rád experimentuje se zvuky a žánry a pátku 13. ledna se jako nešťastného data neobává. Adam Mišík právě v tento den oficiálně vydává nový singl. Fanoušky by mohla píseň s názvem Zapomenout řádně překvapit. Zpěvák v rozhovoru pro Showtime prozradil, s kým na hudební novince spolupracoval.

Adam Mišík zabrousil do trochu tvrdších hudebních aranží a fanoušky možná novým singlem Zapomenout hodně překvapí. „Nerad dělám dokola to samé. Myslím, že jako interpret mám rád experimentování s různými zvuky i žánry. Vracím se vlastně ke svým kořenům, kdy jsem začínal v klubech se svou první rockovou kapelou,“ svěřil se v rozhovoru.

Součástí hudební novinky je zpěvák Ben Cristovao. „Je to pro mě člověk, kterého uznávám. Na začátku mé kariéry pro mě byl určitým způsobem i vzor. To, že s ním mohu nyní pracovat, je pro mě splněný sen,“ nechal se slyšet zpěvák.

Múzou při tvorbě písně byla pro Mišíka jeho přítelkyně Natálie Jirásková. „Z našeho vztahu jsem nadšená, navíc, když v tom druhém máte múzu,“ uvedla Jirásková. A ženami se nechávají zpěváci inspirovat také ve videoklipu, kde si půvabná blondýnka zahrála.

Hektický odlet do Říma

„Jsem Adamovou múzou a Vanesa je Benovou. Není to nijak zřetelné, ale máme takové role. Snad to tím pádem nyní lidé více pochopí,“ doplnila Jirásková. Hudební novinka vyjde 13. ledna, v den, kdy bude Mišík se svou partnerkou v Římě. „Bude to ze začátku stres, musíme odvolit, než odletíme, snad stihneme letadlo. Pro Natálku to budou první volby, takže to nesmíme propásnout,“ doplnil Mišík.

Až se dvojice vrátí ze zahraničí, začne Mišík pomalu s přípravou svých dvou sólových koncertů v Praze a Brně, na které fanoušky zve na konci dubna.

Tagy: