Zlom v Růžičkově kauze: Policie našla oběť útoku. Zápasník měl napadnout dívku ve fastfoodu

Zápasník Tadeáš Růžička

Posun v kauze zápasníka Růžičky

V případu zápasníka Tadeáše Růžičky, který před více než měsícem zveřejnil videozáznam, na kterém na ulici v Praze nadává muži v bezvědomí a fackuje ho, nastal zásadní posun. Podle informací Krimi zpráv se policistům podařilo neznámého muže konečně najít. Růžička má navíc další problém. Měl ubližovat své partnerce a dívce, která se jí zastala dal údajně pěstí do obličeje. I tímto případem se už policisté zabývají. Zápasník se k údajnému incidentu zatím nevyjádřil.

„Lidi, já motivuju velkou populaci lidí už přes deset let. A víte, čím to bylo? Že jsem neseděl na p***li, měl jsem svý cíle a každý den jsem na to dřel,“ říká ve svém posledním videu zápasník Tadeáš Růžička. K incidentu s bezvládným mužem, kterému sprostě nadává a fackuje ho, se ale zatím stále nevyjádřil. Podle informací Krimi zpráv se policistům konečně podařilo neznámého muže najít.

K TÉMATU: Nikdo se tak nemá chovat. Vémola, Procházka i další odsuzují video s Růžičkou, navrhli i trest

Podle všeho má Růžička navíc další problém. Vše prý začalo ve chvíli, kdy se chtěl v brzkých ranních hodinách najíst se svou přítelkyní. „Ta holka brečela, ten kluk na ni křičel, ať objedná jídlo, že má hlad. Následně jí říkal, že jí znásilní někoho z rodiny, že je fakt nemožná. Když nevěděla, co mu má objednat k jídlu, tak jí řekl, ať si vzpomene, co má rád, chytnul ji za hlavu, aby se podívala na tu nabídku,“ popsala slečna Alena, která s kamarádkou incidentu přihlížela.

V tu chvíli prý ještě nevěděla, že jde o Tadeáše Růžičku. Když se ho ptala, proč se tak chová, situaci měl zlehčovat a se svojí přítelkyní odešel. Po chvíli se ale oba vrátili. „Slečna zakřičela na moji kamarádku: ‚Co mi děláš do borce?‘ Začala jí dávat pěstmi a kopat do břicha. Vedle ní stál ten kluk a dával jí pokyny: ‚Zabij ji, do****j ji, kurvu.‘ Pak té mojí kamarádce plivnul do obličeje,“ popsala Alena. Dodala, že mu potom dala facku, což bylo opětováno velkou ranou pěstí.

„Incident, který se stal mezi několika osobami v ulici Milady Horákové, prověřujeme v tuto chvíli pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití,“ sdělil mluvčí Policie ČR Jan Rybanský.

Konflikt se měl odehrát před jedním z non-stop bister v pražských Holešovicích. Slečna Alena si je prý jistá, že šlo o Růžičku. „My jsme si ho hledali, je to on i ta jeho slečna,“ potvrdila svědkyně incidentu. Redakce Krimi zpráv se na celou věc chtěla zeptat i samotného zápasníka. Ten ale na výzvy už delší dobu nereaguje. „Osobně jsem neviděla situaci, kdy by se takhle muž choval k ženě. Nepřijde mi správné, že někdo, kdo dělá bojový sport, který je plný respektu, úcty a rovnocennosti, se chová takto,“ podotkla Alena. Policisté nyní vyslýchají svědky a vyhodnocují kamerové záznamy. Je navíc pravděpodobné, že si zápasníka v nejbližších týdnech pozvou na služebnu.

Tagy:
krimi MMA zápasník Praha Policie České republiky Tadeáš Růžička