Zastřelila se dívka z Rokycan kvůli psychickým problémům? Mám z toho husí kůži, říká místní

Dívka na Rokycansku si měla prostřelit hlavu,

Dívka na Rokycansku si měla prostřelit hlavu

Za smrtí patnáctileté dívky, která si měla ve středu večer prostřelit hlavu, zřejmě stály psychické problémy. Podle informací CNN Prima NEWS se na zahradě rodinného domu v Rokycanech na Plzeňsku zastřelila legálně drženou zbraní svého otce. Tragédii nyní rozplétají policisté.

„Je to hrozný, mám úplně husí kůži,“ popsala tragédii jedna ze sousedek v Smědčicích na Rokycansku ,kde nyní panuje smutná atmosféra. Místní o ničem jiném téměř nemluví. Nedokážou si vysvětlit, proč se teprve patnáctiletá dívka, která měla ještě všechno před sebou, rozhodla odejít.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Policie zasahovala na hřbitově v Lounech. Měla otevřít hrob a exhumovat nebožtíka

K tragédii došlo ve středu večer. Podle informací Krimi zpráv tou dobou nebyli rodiče doma. Toho dívka využila, sebrala otcovi legálně drženou pistoli a zastřelila se. „Záchranáři ve večerních hodinách na místě skutečně zasahovali. Bohužel lékař musel konstatovat úmrtí,“ uvedla mluvčí ZZS Plzeňského kraje Mária Svobodová.

Dívku bez známek života měla najít její matka na zahradě rodinného domu. „Je to hrozný, co se tady stalo, jsem z toho smutný. Když je člověk rozhodnutý, tak asi si tu chvílí najde,“ sdělil jeden místních obyvatelů. „Vzhledem k věku zemřelé dívky a s ohledem na rodinu nebudeme k případu poskytovat žádné informace,“ uvedla mluvčí Policie Plzeňského kraje Dagmar Brožová.

Podle informací Krimi zpráv měly v pozadí tragédie být psychické problémy. Dívka se s nimi měla už v minulosti léčit.

Tagy:
CNN Prima NEWS Plzeňský kraj úmrtí krimi Rokycany okres Rokycany Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje