Mladík vyvraždil celou rodinu a těla zakopal na poli. Odjeli na dovolenou, tvrdil

Německým městečkem Rövershagen u Rostocku otřásla brutální vražda. Mladík měl zavraždit svou matku, otce i o rok mladší sestru. Jejich těla následně zakopal na poli. Co 26letého Němce k hrůznému činu vedlo, je předmětem vyšetřování, pravděpodobně však šlo o rodinné neshody.

K trojnásobné vraždě mělo podle vyšetřovatelů dojít zřejmě na začátku února, kdy sousedé viděli členy rodiny naposledy. Napovídají tomu i nalezená těla 52letého otce, 48leté matky a 25leté sestry, která podle vyšetřování byla na poli zakopána několik týdnů, píše web Zeit.de.

Šestadvacetiletý muž pracoval jako programátor a žil ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko. Podle informací webu Focus se však zhruba před rokem přestěhoval zpět ke svým rodičům. Společně s nimi žila i jeho 25letá sestra. Podle sousedů byla rodina uzavřená a její členové prohodili s ostatními maximálně pár zdvořilostních frází.

Mladík sousedům tvrdil, že jeho rodina odjela na dovolenou. Jeho tetě se to však nezdálo a své příbuzné nahlásila jako pohřešované osoby. Rozjelo se pátrání a mladíkova lež se začala hroutit jak domeček z karet. Těla jeho příbuzných se nakonec našla na nedalekém poli.

Proč mladík celou rodinu vyvraždil je nadále předmětem vyšetřování. Kriminalisté předpokládají, že motivem byly rodinné problémy. Podle obžaloby se mladík k činu přiznal a s vyšetřovateli spolupracuje. Nyní je ve vazbě.

Tagy: