Zdrcená přítelkyně Liama Paynea sdílela smutnou vzpomínku. Příští rok se měli brát, přiznala

Liam Payne se svou přítelkyní Kate Cassidyovou

Zpěvák Liam Payne zemřel v pouhých 31 letech

Přítelkyně tragicky zesnulého britského zpěváka Liama Paynea sdílela na sociální síti dojemnou vzpomínku. V příspěvku vzdala hold svému partnerovi a prozradila, že se příští rok měli brát. Umělec zemřel minulý týden po pádu z hotelového balkonu v Argentině.

Kate Cassidyová poprvé od tragické smrti svého partnera zveřejnila své vyjádření. V příspěvku na Instagramu sdílela několik společných snímků a připojila i dojemný text, ve kterém vzdala zpěvákovi hold. „Ani nevím, kde začít. Moje srdce je tak zlomené, že to ani nedokážu popsat,“ uvedla.

ČTĚTE TAKÉ: Payne v sobě měl v době smrti mnoho drog, zjistila toxikologie. Nechyběl ani růžový kokain

Popsala, že Payne ovlivňoval celý svět, který je teď bez něj moc temný. „Všem jsi přinášel tolik radosti a pozitivity – fanouškům, rodině, přátelům a hlavně mně,“ napsala Cassidyová s tím, že zpěvák byl jejím nejlepším přítelem a láskou jejího života. „Je to, jako bych ztratila část sebe. Neumím si představit dny bez tvého smíchu a lásky,“ dodala.

Prozradila, že měli před svatbou. „Před pár týdny jsme seděli venku a představovali jsme si náš společný život. Pořád mám u sebe tvůj vzkaz, i když jsi mi řekl, ať se na něj nedívám. Píše se v něm: ‚Já a Kate se příští rok bereme. Zasnoubení a spolu navždy,'“ svěřila se Cassidyová.

„Liame, vím, že spolu budeme navždy, jen ne tak, jak jsme si plánovali. Vždy tu se mnou budeš. Získala jsem strážného anděla,“ vzdala hold Paynovi.

Rodák z Wolverhamptonu v Anglii se proslavil v úspěšném boybandu One Direction, který vznikl v britské verzi hudební soutěže The X Factor. V kapele působili také Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson a Zayn Malik. Skupina vznikla v roce 2010. O pět let později One Direction oznámila, že si dává pauzu, jak připomněl server CNN.

Podle argentinské policie se mu stal osudným pád ze třetího patra hotelu v Buenos Aires. Ke zpěvákově smrti mělo dojít na ulici Costa Rica ve čtvrti Palermo 16. října. Po Paynovi zůstal sedmiletý syn Bear, kterého měl se zpěvačkou Cheryl Coleovou.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Z posledního příspěvku zesnulého zpěváka z One Direction mrazí. Odpočívej v pokoji, napsal

Tagy: