Payne v sobě měl v době smrti mnoho drog, zjistila toxikologie. Nechyběl ani růžový kokain

Liam Payne zemřel 16. 10. v Buenos Aire.

Payne měl v době smrti v těle drogy

Toxikologie těla Liama Payna prokázala stopy drog v těle, uvedl v pondělí argentinský zpravodajský web Infobae s odkazem na soudní znalce. Testy podle nich zjistily přítomnost kokainu, benzodiazepinu, cracku a „růžového kokainu“, což je kombinace metamfetaminu, ketaminu a MDMA. Příčina smrti britského zpěváka, který zemřel 16. října po pádu z hotelového pokoje, stále není známá.

Vyšetřování s cílem objasnit smrt Liama Payne pokročilo zásluhou hotové toxikologie. Forenzní testy prokázaly, že měl zpěvák v době smrti v těle kokain, informuje argentinský zpravodajský web Infobae s odkazem na soudní znalce.

ČTĚTE TAKÉ: Dětství bez ledviny, obří sláva i hvězdné ženy. Příběh Liama Payna skončil tragicky

Toxikologické testy dále prokázaly stopy benzodiazepinu, cracku a „růžového kokainu“, což je kombinace metamfetaminu, ketaminu a MDMA, píše Daily Mail.

„Pitva zjistila, že bývalý zpěvák One Direction, který zemřel ve věku 31 let, měl v těle mnoho látek, když spadl z balkonu ve třetím patře svého hotelového pokoje v Buenos Aires,“ píše ABC News.

Policie ještě čeká na další laboratorní testy nalezeného bílého prášku na stole v Liamově pokoji, zatím je totiž jasné, že nešlo o kokain, píše Infobae.

Jakmile vyšetřování skončí, zpěvákovy ostatky budou předány jeho příbuzným a repatriovány do Anglie. Pohřeb by se měl podle Daily Mail konat v listopadu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Otce českého punku ze Tří sester drsně zavraždili opilí mladíci. Hlavu mu zašlapali do země

Tagy:
drogy kokain společnost závislost hodnoty sociální problémy trestná činnost smrt a umírání trestná činnost, právo a spravedlnost drogová trestná činnost