Vémola s Véghem se představí v Edenu. Mohlo by přijít až 26 tisíc lidí, bijce už vítal Tvrdík

Attila Végh a Karlos Vémola

Vémola se utká s Véghem

MMA organizace Oktagon uspořádá v Česku dosud největší událost svého druhu. Očekávaný souboj mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem proběhne na fotbalovém stadionu pražské Slavie v Edenu, kam by se na tuto akci mohlo vejít až 26 tisíc lidí. Plánovanou událost okomentoval i boss sešívaných Jaroslav Tvrdík.

„Máme rádi velké výzvy, posouváme se dále. Bude to historicky největší turnaj MMA u nás,“ řekl při představení v pátek spolumajitel Oktagonu Palo Neruda. „Celý náš tým pracuje ve dne a v noci, aby fotbalový stadion byl nástupcem Štvanice. Když důstojný nástupce, tak důstojný zápas,“ přidal se promotér Ondřej Novotný.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tygřice zabavená u Vémoly měla odstraněné drápy. Zápasník odmítá podezření z týrání zvířat

„Karlos Vémola vs. Attila Végh. Eden is the new Štvanice“, takovým sloganem oznámila organizace Oktagon turnaj na stadionu, kde působí fotbalová Slavia. „Vítejte v ráji,“ napsal na sociální síti X předseda představenstva pražské Slavie Jaroslav Tvrdík.

Végh se s Vémolou utká 8. června 2024. Do prodeje půjde 24 až 26 tisíc vstupenek, informuje web kaocko.cz. „Ještě jste mi neřekli datum, já nevím, jestli budu mít čas,“ vtipkoval Vémola o duelu, který má být jeho sportovní tečkou za profesionálním MMA.

Oba zápasníci se spolu již střetli, a to 9. listopadu 2019 ve vyprodané pražské O2 aréně. Véghovi tehdy stačilo 127 sekund, aby Vémolu knockoutoval.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Brichta znovu nadchl KSW. Soupeř ze mě udělal lepšího člověka, tvrdí. Žasl Vémola i Kincl

Tagy: