Zemřel americký herec známý nejen z Mafiánů. Tvrďák s velkým srdcem, vzpomínají kolegové

Zemřel herec Sirico

Ve věku 79 let zemřel herec Tony Sirico. Americká hvězda se proslavila především rolí Paulieho Walnutse v seriálu HBO Rodina Sopránů, zahrála si ale i ve filmu Mafiáni. Smutnou zprávu sdělil americkému webu CNN jeho manažer Bob McGowan.

McGowan ale neuvedl přesnou příčinu úmrtí známého herce. Sirica ale označil za „velmi loajálního a dlouhodobého klienta“, který se v herectví pohyboval řadu let a „vždy přispíval na charitu“. Zprávu zveřejnil americký web CNN.

Sirico, rodák z Brooklynu, nasbíral koncem 80. a v 90. letech několik cen a objevil se ve filmech jako Mocná Afrodité nebo Mickovy modré oči. Do širšího povědomí se však dostal díky seriálu Rodina Sopránů, kde hrál Paulieho Walnutse.

Loajální a s velkým srdcem

K jeho úmrtí se vyjádřil také Siricův herecký kolega ze zmíněného seriálu Rodina Sopránů Michael Imperioli. „Tony byl jako nikdo jiný – tvrdý, loajální a s velkým srdcem jako nikdo, koho jsem kdy poznal,“ napsal.

K příspěvku připnul jejich společnou fotografii. „Stál jsem mu po boku v tolika chvílích – v dobrém i zlém. Ale hlavně v dobrém. A hodně jsme se nasmáli,“ pokračoval. Pod příspěvkem se pak objevily stovky smutných reakcí.

„Tony Sirico byl jedním z nejlaskavějších, nejvěrnějších a nejsrdečnějších mužů, které jsem kdy poznal,“ přidal svou vzpomínku herec Michael Gandolfini.

Tagy:
smrt film úmrtí herec HBO USA Brooklyn Michael Imperioli Tony Sirico