Podivná smrt Delonova nepřiznaného syna. Partnerka míří do vazby, spor o otcovství nekončí

V 60 letech zemřel fotograf Christian Aaron Boulogne, který měl být nepřiznaným synem slavného francouzského herce Alaina Delona a německé zpěvačky Nico. Do vazby zamířila Boulogneova o dva roky mladší přítelkyně Yasmina S., kterou pařížská prokuratura viní z neúmyslného zabití a neposkytnutí pomoci. Informoval o tom Le Parisien.

Boulogneho tělo nalezla v sobotu Yasmina S. v jeho pařížském bytě, píší francouzská média. Podle informací Le Parisienu poté zamířila do vazby kvůli podezření z „neposkytnutí pomoci osobě v ohrožení“. 58letá žena policii sdělila, že její partner zřejmě zemřel na předávkování, tuto informaci však předtím nepředala záchranné službě.

ČTĚTE TAKÉ: Život ukončím eutanázií, přiznal herec Delon. Na poslední cestě ho doprovodí syn

Fotograf byl před smrtí částečně ochrnutý a pohyboval se na vozíku. Yasmina S. ve výpovědi popsala, že se v sobotu kolem čtvrté hodiny ranní se svým 21letým synem vracela z dovolené. Když vkročila do bytu v pařížské ulici Cambronne, údajně objevila v obývacím pokoji mrtvé tělo svého přítele, to prý bylo již v pokročilém stádiu rozkladu. Udělalo se jí nevolno a zvracela. Poté přivolala záchrannou službou a byla převezena do nemocnice Saint-Joseph.

Policie ji rovněž obvinila z přepravy, držení, pořizování a prodeje omamných látek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Boulogne se narodil v srpnu 1962 a byl považoval za syna herce Alaina Delona a německé zpěvačky Nico. Filmová osobnost to však dlouhodobě popírala. 87letý Delon měl však s Nico, nyní již zesnulou supermodelkou, zpěvačkou, herečkou a múzou skupiny Velvet Underground, několik měsíců před příchodem Boulogneho na svět krátký poměr.

Soudil se, že jeho otcem je Delon

Fotograf během života několikrát líčil, jak ho nepřítomnost otce poznamenala. Protože Nico byla drogově závislá, Boulognea vychovávala Delonova matka Edith Boulogneová, po níž je pojmenován a která ho se svým manželem adoptovala.

Zemřelý fotograf dlouhodobě usiloval o uznání, že Delon je jeho otcem, francouzský soud mu však nevyhověl, protože herec měl bydliště ve Švýcarsku, a údajně tak justici nepříslušelo o tom rozhodnout, vysvětloval web Parismatch.

Boulogne tak posunul případ k Nejvyššímu soudu. Odvolání je podle Le Parisienu stále v řízení, a právní bitvy se tak mohou ujmout jeho dvě děti – 24letý Charles a 17letá Blanche.

Tagy: