Matka odjela na dovolenou, batole nechala samotné doma. Zatímco se fotila u moře, umřelo

Žena nechala roční dceru samotnou doma a jela na dovolenou. Holčička zemřela

Žena odjela na dovolenou. Dítě nechala doma, zemřelo

Naprosto nepochopitelnou věc udělala 31letá žena z amerického Clevelandu. Svou roční dceru nechala samotnou doma a odjela na dovolenou. Když se po osmi dnech vrátila domů, našla ji v postýlce mrtvou.

Bylo to šťastné a usměvavé dítě, popisují zdrcení sousedé šestnáctiměsíční Jailyn. Její 31letá matka Kristel ji nechala zcela bez dozoru v postýlce a odjela si užívat dovolenou do Puerto Rica a Detroitu. „Nemohli jsme uvěřit, že zemřela,“ uvedla jedna ze sousedek. „Byla veselá a opravdu rozkošná. Moc se mi po ní stýská,“ řekla podle webu People další ze sousedek.

ČTĚTE TAKÉ: Strašlivý konec školního roku na Klatovsku. Po oslavě zemřel 15letý chlapec

Lidé ze sousedství holčičku dobře znali. I do jejich péče totiž matka batole často svěřovala. „Dítě jsme mnohokrát hlídali,“ potvrdila další žena. Jenže tentokrát sousedy o hlídání nepožádala. Místo toho dcerku nechala samotnou doma a nikoho o tom neinformovala. „Bylo tu tolik lidí. Mohla zaklepat na dveře kohokoli z nás a požádat, abychom se postarali o Jailyn. Všichni bychom to udělali,“ dodala.

A zatímco dívenka doma umírala na dehydrataci, její matka sdílela na sociálních sítích fotky z pláže s textem „jen užitý čas je skutečně prožitý“. Tělo holčičky našla doma až po návratu z dovolené. Podle policie ležela na promočené matraci a ve vlastních výkalech.

Údajně to ale nebylo poprvé, co matka, která pracovala jako asistentka učitele, nechala svoji dceru i přes nízký věk doma samotnou. „Pořád jsme jí museli říkat, aby to nedělala. Nejen já, ale i moje kamarádka přes ulici,“ uvedli sousedé.

Kristel v domě žila i se svou starší dcerou a rodiči, ale i oni odjeli v té době na dovolenou a starší vnučku vzali s sebou. Doma tak zůstala jen malá Jailyn.

Tagy: