Američanka přistihla partnera v posteli s jinou. Pomstila se na zdi jeho domu

Pomsta

Žena se chtěla pomstít svému ex

Američanka se chtěla pomstít svému expříteli za nevěru, a tak mu na zeď uvnitř domu vytloukla kladivem obrovská písmena FU (Jdi do p*dele). Svou několikahodinovou práci natáčela na telefon a zrychlené video později sdílela na TikToku, kde se ihned stalo virálním. Někteří uživatelé ale poukázali na to, že by mohla za svůj žert skončit v cele.

Za méně než 24 hodin zhlédlo video na sociální síti TikTok více než 10 milionů uživatelů. „Chytila jsem ho při nevěře a rozhodla jsem se mu pomstít,“ popsala britskému webu Daily Mail Ashley VanPevenageová z Washingtonu.

Na videu je vidět, jak Ashley vytloukává pomocí kladiva písmena F a U na zdi domu. Růžovým sprejem pak pod ně nakreslila srdíčko a černým dopsala slova „your ex“ (tvoje bývalka). Ve zveřejněném videu hraje na pozadí píseň zpěvačky Carrie Underwoodové „Before He Cheats“ (Než podvede). Záznam pak Američanka zakončila poslaným polibkem.

Ashleyin pomstychtivý žert vyvolal protichůdné reakce. Mnozí uživatelé dívce její čin vytýkali a označili ho za vandalismus, kvůli kterému může čelit obvinění. Zatím navíc není jasné, zda se Američanka do nemovitosti dostala legálním způsobem. Pokud ne, mohla by být obviněna i z nedovoleného vniknutí a strávit až 90 dní ve vězení nebo obdržet pokutu 1 000 dolarů (asi 22 tisíc korun).

Úmyslná škoda na majetku se navíc ve státě Washington považuje za závažný trestný čin. Pokud bude způsobená újma nižší než 750 dolarů, může dívka skončit až na rok ve vězení a vysloužit si i pokutu 5 000 dolarů (přes 100 tisíc korun). Při větší škodě může trest vystoupat až k pěti rokům vězení. Přesné podrobnosti o Ashleyině pomstychtivém žertu však zatím nejsou známy.

Našli se ale i lidé, kteří její krok podpořili, a několik uživatelů TikToku dokonce připustilo, že by se zachovali podobným způsobem, pokud by se dozvěděli o partnerově nevěře „Udělal bych to samé,“ přiznal jeden z diváků, zatímco jiný napsal: „Neudělala nic špatného. Jen lehkou úpravu designu interiéru.“

Tagy: