Žena zavřela svého přítele do kufru a nechala ho udusit. Hráli jsme na schovku, tvrdila u soudu

Soud na Floridě shledal Sarah Booneovou vinnou z vraždy druhého stupně. V roce 2020 připravila o život svého přítele Jorgeho Torrese. Zavřela ho v kufru, kde se muž udusil. Žena se hájila tím, že hráli na schovávanou, usvědčily ji však nahrávky na telefonu, na kterých muž prosí o pomoc, informuje CNN.

Nyní 47letá Sarah Booneová měla se svým 42letým přítelem Jorge Torresem popíjet víno v bytě ve městě Winter Park na Floridě. Během hry na schovávanou měl ale muž uvíznout v kufru, kde později zemřel. Tak alespoň zněla verze Booneové, kterou předestřela vyšetřovatelům, informuje CNN s odkazem na soudní záznamy.

ČTĚTE TAKÉ: Případy vraždících dětí děsí společnost. Odborníci mluví o extrémní míře násilí

Když zapínala zip kufru, trčely Torresovi dva prsty, takže prý předpokládala, že ho dokáže sám otevřít. Poté se přesunula do postele s vědomím, že se k ní přítel brzy připojí. Když se ale probudila, našla ho v kufru mrtvého, popisuje CNN obsah dokumentu z úřadu šerifa Orange County.

Pravdivost její výpovědi ale vyvrátily nahrávky nalezené v jejím telefonu. „Důkazy předložené během procesu zahrnovaly videa nalezená v telefonu Booneové, kde bylo slyšet Torrese, jak horečně prosí, aby ho pustila, zatímco se mu Booneová smála a odmítala mu vyhovět,“ uvedl úřad státního zástupce Andrew Bain.

„Na videích, které natočila, bylo slyšet, jak oběť říká, že nemůže dýchat, a žádá, aby ho pustila z kufru,“ dodává zpráva. „Takhle se cítím, když mě podvádíš,“ měla žena odpovědět a muži se dál posmívala.

Během desetidenního soudního řízení obhajoba Booneové uvedla, že trpěla „syndromem týrané osoby“ a měla strach o svůj život, píše CNN s odkazem na WFTV. U soudu podle CBS News vypověděla, že minulé násilné incidenty mezi ní a Torresem způsobily, že vnímala hrozbu bezprostřední újmy a že se jen bránila, když ho dál držela v kufru.

Booneová rovněž uvedla, že se Torres podle jejího tehdejšího názoru mohl dostat z kufru sám. Před soudem se hájila takřka pět hodin. Nakonec ale byla shledána vinnou z vraždy druhého stupně, za což může na Floridě dostat až doživotní trest. Svůj rozsudek si má vyslechnout na začátku prosince.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hrála mrtvou a přežila vyvraždění rodiny. 11letá dívka pak popsala, proč bratr začal střílet

Tagy: