Stropnický si rozchod představoval jinak. Žilkové poradil, ať vydá tiskovou zprávu

Martin Stropnický Veronice Žilkové napsal, že ji nemiluje, skrz e-mail.

Žilková se Stropnickým pokračování

Veronika Žilková teď zažívá jedny z nejtěžších chvil v životě. Začátkem tohoto týdne totiž oznámila, že se s ní po 18 letech rozešel Martin Stropnický. Nečekanou zprávu jí měl manžel a velvyslanec České republiky v Izraeli oznámit e-mailem. Nyní se česká herečka svěřila, jak jí Stropnický poradil konec manželství oznámit veřejnosti.

„Pan Stropnický mi poradil vydat tiskovou zprávu, tu ale vydává úřad. Proto jsem mu na to řekla: ‚Vaše excelence, vy nepodáváte výpověď, vy odcházíte od manželky a nezletilé dcery‘,“ prozradila na sociálních sítích Žilková. Konec manželství se poté rozhodla oznámit v médiích.

Žilková v živém vysílání na Instagramu, během kterého předcvičuje, přiznala, že v posledních dnech téměř nezamhouřila oka. Není se čemu divit, se Stropnickým tvořila pár dlouhých 18 let. „Potřebuji nějaký čas, než se s nečekanou změnou v mém životě vyrovnám,“ uvedla.

Přiznala, že ráno sahá po telefonu a chce ze zvyku psát „dobré ráno, miláčku“. „Ráno jsem se vzbudila, po 20 minutách spánku sáhla po telefonu a říkám si: ‚Já vlastně nemám komu psát.‘ Nevím, jestli je to vtipné, ale mám povahu, že buď brečím, nebo se snažím dělat vtípky,“ podotkla.

Svým fanouškům také poděkovala za velkou podporu, které se jí v poslední době dostalo. „Všem děkuji, protože tak krásné zprávy, e-maily a podporu, jsem nikdy nezažila. Strašně děkuji za vaši solidaritu. Vůbec jsem netušila, že mi tolik lidí napíše, že mi drží palce, abych se z toho nějak vyhrabala,“ řekla Žilková.

Na závěr dodala, že jí nyní trápí větší problémy, než její rozpad manželství. „Ve středu jede můj syn Cyril do IKEMu na vyšetření, protože má velké zdravotní problémy se srdcem. To mě trápí mnohem víc než mé zlomené srdce, protože nemocné srdce dítěte je větší tragédie,“ dodala.

O konci manželství přitom informovala teprve v pondělí. „Dostala jsem od manžela e-mail. Stálo v něm, že mě už nemiluje a že se mi omlouvá,“ řekla Žilková v exkluzivním vyjádření pro deník Blesk.

Veronika Žilková a Martin Stropnický tvořili pár od roku 2004. Svůj vztah stvrdili o čtyři roky později v historické kapli sv. Kláry v pražské Troji. Pro oba to byla již třetí svatba. Žilková má z předešlých vztahů děti Agátu, Vincenta a Cyrila. Stropnický zas dcery Annu a Františku a syna Matěje. Společně pak manželé přivedli na svět dceru Kordulu a syna Melichara, který se v roce 2007 narodil s vrozenou brániční kýlou. Chlapec zemřel v pouhých osmi měsících.

Tagy: