Slováčková: Jeden den jsem zrůda, druhý princezna. Život může být hořký, ale miluji ho

Anička Slováčková, která letos v srpnu oslavila 28. narozeniny, je talentovaná umělkyně a rovněž velmi silná a statečná žena.

Slováčková promluvila o těžké nemoci

Život není růžový proces a Anička Slováčková to ví. Obzvláště sociální sítě nám podle ní zkreslují realitu. Člověk by se během života měl naučit mít rád sám sebe a přijímat všechny nedokonalosti. V pořadu Showtime na CNN Prima NEWS to řekla zpěvačka Anna Slováčková.

„Myslím, že je důležité říkat lidem, obzvláště v době sociálních médií, že věci na internetu nejsou tak úplně pravda,“ sdělila Slováčková, která minulý týden oznámila, že se jí vrátila rakovina. Člověk se prý může dostat do špatných nálad a depresí právě kvůli zkreslenému obrazu reality.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Úspěšná sbírka pro Martínka potěšila celebrity. Potkáme se na prolézačkách, vzkázala Leitgeb

Proto se rozhodla „žít život bez filtru“ a popisuje ho i s chybami a nedokonalostmi. „Život je krásný se vším dobrým i špatným. Je to život s hořkými chvílemi a nedostatky, ale miluji ho a chci tak žít,“ řekla Anička.

Společně s logem „Žít život bez filtru“ založila také „I love me“, které má předat myšlenku, že láska k sobě samotným je důležitá. „Jsme tu pro všechny, máme rádi své blízké, ale nesmíme zapomenout taky na sebe. Musíme se přijmout a mít se rádi,“ apelovala.

Podle Slováčkové je láska k sobě běh na dlouhou trať. „Neměla jsem to tak vždy a pořád to tak nemám na 100 procent. Jeden den si přijdu jako zrůda, druhý den ráno jako princezna,“ popsala zpěvačka a poukázala na kolekci, která má sloužit jako připomínka správné cesty.

Zpěvačka Slováčková se aktivně zapojuje do pomoci Klokánku, fondu ohrožených dětí, který nabízí dětem místo ústavní výchovy přechodnou rodinou péči na dobu, dokud se nemohou vrátit zpět do své rodiny, nebo dokud pro ně není nalezena trvalá náhradní rodinná péče. Do pomoci se pravidelně zapojují například sestry Geislerovy, Eva Adamczyková, Matěj Ruppert nebo influenceři Vaníčkovi, kterým se pro Klokánka podařilo vybrat milion korun.

SLEDUJTE TAKÉ: Sto milionů pro nemocného Martínka se podařilo vybrat během pár dnů

Tagy: