Živý králík na česneku a hádka s manželem. Těšte se na nové díly Prostřeno!

Nové díly Prostřeno!

V Prostřeno! nás čeká zábava i manželská hádka

Nové díly pořadu Prostřeno! přinesou hodně zábavy, překvapivá přiznání, ale také například manželskou hádku v přímém přenosu. Tentokrát z Ústeckého kraje.

Hádky s manželem v přímém přenosu, zábavný program, při kterém se budou soutěžící červenat, a recept na živého králíka na česneku. Prostřeno! z Ústeckého kraje bude od pondělí opět stát za to.

U stolu se sejdou tři ženy a dva muži a téměř celý týden se ponese v zábavném duchu. Hned v pondělí se ke sporáku postaví Anita a své hosty pobaví balonky napuštěnými heliem. V úterý Zdeněk ostatní překvapí tím, že se živil jako pasáček krav. Připravený program ale všichni neocení. A bavit bude ve středu i Nikola, která si po svém poradila s hlavním chodem. Přinese soutěžícím králíka na česneku.

Ve čtvrtek se ale hosté bavit nebudou. Právě naopak. Budou otřeseni z podmínek, ve kterých žije Petra s dětmi a taky z jejího netolerantního partnera. V pátek už bude večeře klidná a Zdeněk všechny překvapí svým kouzelnickým uměním. V Prostřenu se celý tento týden budou dít nevídané věci.

Sledujte od pondělí každý den v 17:50 na Primě.

Tagy: